Οριστικό τέλος με “Παπ”, πάει για… άλλα η ΑΕΚ

Σε άλλες περιπτώσεις στρέφει πλέον το ενδιαφέρον της η ΑΕΚ, για την επίθεση της ομάδας.

Οι απαιτήσεις του Δημήτρη Παπαδόπουλου, προκειμένου να συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ (τριετές συμβόλαιο ή αυξημένες αποδοχές), φαίνεται πως οδηγούν προς οριστικό «ναυάγιο» το ενδεχόμενο απόκτησης του από την Ένωση.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θεωρούν πως η πρόταση που έγινε στον διεθνή επιθετικό ήταν η καλύτερη που θα μπορούσε να γίνει στην παρούσα φάση και δεν υπάρχει διάθεση να μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Το κεφάλαιο «Παπαδόπουλος» κλείνει εδώ για το «δικέφαλο» και πλέον στην Ένωση στρέφουν το βλέμμα τους σε άλλες περιπτώσεις, σχετικά με την ενίσχυση της “γραμμής κρούσης”.

Η υπόθεση του Ντάνκο Λάζοβιτς δεν έχει… εξασθενήσει, καθώς ο Σέρβος επιθετικός, εξακολουθεί να απασχολεί την ΑΕΚ και είναι πολύ πιθανό, δεδομένου ότι εγκαταλείπεται πλέον η υπόθεση του Παπαδόπουλου, να ενταθούν οι προσπάθειες για να κλείσει άμεσα η περίπτωση του επιθετικού της Παρτιζάν.

Οι δύο πλευρές άλλωστε, έχουν ήδη κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές και η διαφορά στο οικονομικό, είναι τέτοια που μπορεί να γεφυρωθεί άμεσα και το θέμα να τελειώσει θετικά, ακόμα και μέσα στις επόμενες μέρες.