Δεν μένει εκτός Α1 η ΑΕΚ

Μπορεί η οικονομική κατάσταση να μην είναι και η καλύτερη στο τμήμα καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ, όμως σε καμιά περίπτωση δεν τίθεται θέμα να μην αγωνιστεί η Ένωση στην Α1.

Την προσεχή Κυριακή είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση του τμήματος μπάσκετ της ΑΕΚ, όπου αναμένεται να εγκριθεί η σύσταση της νέας ΚΑΕ, παρά τις οφειλές της διοίκησης στους αθλητές του Δικέφαλου.

Όμως, ένα χθεσινό δημοσίευμα τόνισε πως η Ένωση θα έχει πρόβλημα στον προβιβασμό της στην πρώτη κατηγορία, λόγω παλιότερων χρεών προς τον φροντιστή Γαργαρόπουλο; με το ποσό να αγγίζει τις 90.000 ευρώ.

Βέβαια, εμείς εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως μόλις ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της ΚΑΕ, τότε τα χρέη της Ένωσης θα επιβαρύνουν φυσικά πρόσωπα και όχι την εταιρεία (την ΑΕΚ δηλαδή).

Εξάλλου, για αυτό ο Δικέφαλος έπεσε στην Β’ Εθνική, για να απαλλαγεί από τα χρέη.

Έτσι λοιπόν, η περίπτωση του Γαργαρόπουλου, αλλά και άλλων προσώπων που έχουν οικονομικά θέματα με την παλιά ΚΑΕ, σε καμία περίπτωσει δεν επηρεάζουν τα όσα εδώ και δυο χρόνια προσπαθούν να χτίσουν οι Αλέξης Αλεξίου και Κωνσταντίνος Κοτσάτος.

Αν και τα οικονομικά προβλήματα είναι αρκετά μεγάλα λόγω της ανεπάρκειας του Κοτσάτου να πληρώσεις τους καλαθοσφαιριστές της Ένωσης αλλά και το τεχνικό επιτελείο (είναι απλήρωτοι εδώ και ένα εξάμηνο περίπου), η διαδικασία σύστασης της νέας ΚΑΕ θα ολοκληρωθεί κανονικά και έτσι, η ΑΕΚ θα μπορέσει να δηλώσει κανονικά τη συμμετοχή της στην Α1.