Αφιέρωμα κάνει το ΑΡΤ στη Βασίλισσα

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΑΡΤ TV:

Την Πέμπτη 12/6/2014, μία εκπομπή μόνο για την μπασκετική ΑΕΚ, στην επάνοδο της στα μεγάλα σαλόνια της Α1, στην εκπομπή 24 seconds από το ART TV, με τον Μάκη Δρόσο. Αφιέρωμα στην άνοδο της «βασίλισσας», αφιέρωμα στην ιστορία της, στις μεγάλες και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε τα τελευταία 15 χρόνια και τι γίνεται από εδώ και πέρα. Αγωνιστικά, οικονομικά, διοικητικά, φιλοδοξίες, τα πλάνα και τα εμπόδια που υπάρχουν στο επίκεντρο της συζήτησης στην εκπομπή.

Στο στούντιο καλεσμένοι, ο προπονητής της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ζιάγκος μαζί με τον γενικό αρχηγός Γιώργο Χήνα και τον παίκτη της Γιώργο Τσιάκο, ενώ παρόν θα είναι ο πρώην αρχηγός της Ένωσης, Φώτης Βασιλόπουλος, που θα μιλήσει για την μεγάλη του αγαπημένη…. Αλλά και ο Κώστας Κετσετζόγλου, που θα μιλήσει για το γηπεδικό και για τα διοικητικά.

Μπες και εσύ στο παιχνίδι για την αγαπημένη σου ομάδα, κάνε like στην σελίδα της εκπομπής 24seconds ART διαμόρφωσε τις ερωτήσεις για τους καλεσμένους, για το τι θέλεις να μάθεις για την αγαπημένη σου ομάδα. Μία ώρα μπάσκετ μόνο για ΑΕΚ, όπως εσύ την θέλεις με ότι θέλεις να μάθεις.