Άμεσα η απόφαση για τεχνικό διευθυντή

Tόνι Σαβέβσκι και Χρήστος Κωστής, είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ.

Την καλύτερη δυνατή λύση για την θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ, αναζητά το αφεντικό του συλλόγου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μετά την απομάκρυνση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Στη λίστα του βρίσκονται ήδη αρκετά ονόματα, όπως του Βασίλη Τσιάρτα και του  Ίλια Ίβιτς, που αμφότεροι έχουν περάσει από αυτή τη θέση τα προηγούμενα χρόνια. Σε αυτούς προστέθηκε ο Τόνι Σαβέβσκι, αλλά και ο Χρήστος Κωστής.

Ο Σκοπιανός αποτέλεσε επί σειρά ετών, υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής της Ένωσης και ανακάλυψε αρκετούς από τους παίκτες που στην πορεία εξελίχθηκαν σε βασικά στελέχη της ομάδας, όπως οι Παπασταθόπουλος, Κλωναρίδης, Ταχτσίδης και Πλιάτσικας.

Ο Σαβέβσκι έχει την εκτίμηση και τον σεβασμό των πάντων στην ΑΕΚ, όπως επίσης και του Ντούσαν Μπάγεβιτς, η άποψη του οποίου αναμένεται να έχει βαρύνουσα σημασία, πριν την τελική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σε ότι αφορά τον Χρήστο Κωστή, ο παλαίμαχος παίκτης της Ένωσης, έχει μεσολαβήσει στο παρελθόν σε κάποιες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, όπως αυτή του Ανάκογλου και παραμένει αγαπητός στα Σπάτα.

Το βέβαιο είναι πως η όποια απόφαση θα ληφθεί άμεσα και εκείνος που θα λάβει τελικά το χρίσμα του τεχνικού διευθυντή, θα είναι άνθρωπος που θα έχει περάσει από την ΑΕΚ και θα γνωρίζει τι εστί… Ένωση.