Σήμερα η απόφαση του ΑΣΕΑΔ

Σήμερα στις 17:00 θα εκδικαστεί η έφεση της ΑΕΚ.

Σήμερα (17:00) εκδικάζεται η έφεση της ΑΕΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης που έφερε την ποινή των 6 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και το χρηματικό πρόστιμο των 80.000 ευρώ.

Το εντυπωσιακό είναι, πως ο αθλητικός δικαστής παραδέχτηκε ότι η οριστική διακοπή του αγώνα δεν οφείλεται στην ΑΕΚ, αλλά στην αστυνομία. Έτσι, η ΑΕΚ θα «πατήσει» σ’αυτό, ελπίζοντας ότι το ΑΣΕΑΔ θα χαμηλώσει την ποινή τόσο στην έδρα όσο και στο χρηματικό πρόστιμο.

Οι δικηγόροι όμως θα ξεκινήσουν από νωρίς τη μάχη με τον αθλητικό δικαστή. Αυτό γιατί υπάρχει μία ακόμη κατηγορία για το παιχνίδι με τον Διομήδη που έγινε στις 15 Μαΐου, όπου και σε αυτό σύμφωνα με το κατηγορητήριο υπήρξαν αρκετοί λόγοι για να τιμωρηθεί η ομάδα. Επίσης, επεισόδια έγιναν και σε έναν ακόμη αγώνα κόντρα στον Διομήδη, στις 21 Μαΐου.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, υποστηρίζουν πως και αυτό το δικαστήριο είναι κρίσιμο, γιατί οποιαδήποτε ποινή προκύψει θα διπλασιαστεί, επειδή η ομάδα είναι υπότροπη.

Αυτό σημαίνει πως η «Ένωση» κινδυνεύει με νέα ποινή, ενώ το κατηγορητήριο αφορά 4-5 περιπτώσεις και μία από αυτές είναι η διακοπή του αγώνα για 17 λεπτά.

Οι Αλεξίου και Κατσαδήμας αναμένεται να δώσουν μεγάλη μάχη από νωρίς το μεσημέρι και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν για να μην τιναχθεί το τμήμα χάντμπολ στον αέρα.