Φαβορί ο Τσιάρτας

Ο Βασίλης Τσιάρτας φαίνεται να είναι το φαβορί για την θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ συνεχίζουν τις επαφές για την κάλυψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή, μετά την απομάκρυνση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Μέχρι στιγμής, φαβορί φαίνεται πως είναι ο Βασίλης Τσιάρτας. Εξάλλου, ο Τσιάρτας έχει περάσει από το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ τον τελευταίο χρόνο που η «Ένωση» βρισκόταν στη Super League. Ο Τσιάρτας έχει καλή πρόσβαση στην αγορά του εξωτερικού, ενώ έχει φέρει στην Ελλάδα παίκτες που προσέφεραν πολλά στις ομάδες τους.

Επαφή όμως έχει γίνει και με τον Τόνι Σαβέβσκι, όμως μέχρι στιγμής ο Τσιάρτας δείχνει να…προηγείται. Τίποτα όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο, μέχρι στιγμής.

Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και μία περίπτωση ξένου τεχνικού διευθυντή που εξετάζεται από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Το όνομα του όμως δεν έχει διαρρεύσει και αναμένεται να γίνει σύντομα μία επαφή μαζί του ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα το συντομότερο δυνατό.

Μη ξεχνάμε πως διανύουμε μία μεταγραφική περίοδο και η ΑΕΚ δεν μπορεί να πορευτεί χωρίς τεχνικό διευθυντή σε περίοδο μεταγραφών. Έτσι, υπολογίζεται πως μέχρι την επόμενη εβδομάδα το θέμα με τη θέση του τεχνικού διευθυντή θα λάβει τέλος.