Ανδρεάδης: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ»

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης μίλησε στην εφημερίδα «ΩΡΑ των Σπορ» για τη νέα σελίδα της καριέρας του.

Ο νέος παίκτης της ΑΕΚ τόνισε πως είναι χαρούμενος που θα φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, ενώ μίλησε για τους στόχους της νέας σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η ΑΕΚ είναι μεγάλο σωματείο με τεράστιο κόσμο. Θεωρώ πως ήταν μεγάλη απώλεια για το πρωτάθλημα το γεγονός πως δεν ήταν στην Α1 τα τελευταία χρόνια. Χαίρομαι όμως που επέστρεψε δυναμικά, πραγματοποιώντας φέτος μια πολύ καλή σεζόν. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ με προσέγγισαν και μου έδειξαν πραγματικά ότι με θέλουν. Χαίρομαι που θα είμαι μέλος σε αυτή την ομάδα και ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο μας».

Για τους στόχους της νέας σεζόν είπε:

«Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ΑΕΚ. Ήρθα γιατί θέλω να είμαι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω και εγώ να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι».

Για τους Μάνο Μακρή και Χόρχε Ελγκέτα είπε:

«Με τον κ. Μακρή γνωριζόμαστε χρόνια. Είχε προσπαθήσει να με φέρει στην ΑΕΚ και το 2001, δεν έγινε τότε αλλά αυτή την φορά όλα πήγαν καλά. Έπαιξε ρόλο το γεγονός πως γνωρίζω καλά τον προπονητή, Χόρχε Ελγκέτα. Κάθε παίκτης θέλει να είναι σε μια ομάδα που τον εμπιστεύεται ο προπονητής του».