Ολυμπιακός: “Δεν πωλείται ο Μάντζαρης”

Περίμενε κανείς διαφορετική απάντηση;

Η διοίκηση του Ολυμπιακού φαίνεται να μην ασχολείται με την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Βαγγέλη Μάντζαρη καθώς δεν έχει απαντήσει επίσημα στον διοικητικό ηγέτη των «πρασίνων».

Η αίσθηση που υπάρχει πάντως από κύκλους της ΚΑΕ είναι ότι ο παίκτης δεν πωλείται. Επίσης οι διοικούντες τον Ολυμπιακό ενδέχεται να μην απαντήσουν ποτέ επίσημα στον Γιαννακόπουλο μετά και τις τελευταίες δηλώσεις που έχουν γίνει εκατέρωθεν.

Από τη μεριά τους οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν ότι θέλουν να κρατήσουν τον διεθνή γκαρντ στον Πειραιά και αναμένεται να καλέσουν τον Μάντζαρη την επόμενη εβδομάδα ώστε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2018, αφού το ισχύον εκπνέει το καλοκαίρι του 2015.

Από εκεί και πέρα το μπαλάκι θα είναι αποκλειστικά στο χέρι του παίκτη όσον αφορά το μέλλον του, αφού η διοίκηση του Ολυμπιακού θα έχει κάνει την κίνησή της ώστε να τον κρατήσει στην ομάδα. Ανάλογα με το τι θα αποφασίσει ο Μάντζαρης θα φανεί και ποιες είναι οι προθέσεις του για το τι μέλλει γενέσθαι.

Πηγή : coppa.gr