Καμιά τιμωρία στον Διομήδη

Δεν υποβλήθηκε καμιά τιμωρία στον Διομήδη Άργους, για τα συμβάντα του δεύτερου τελικού του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ στη Νέα Κίο.

Ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε να μην τιμωρήσει τον Διομήδη Άργους, για τα όσα συνέβησαν στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ, που διεξήχθη στο κλειστό της Νέας Κίου.

Η ομάδα του Άργους και ο προπονητής του συλλόγου, Δημήτρης Δημητρούλιας, έλαβαν απλά μια έγγραφη επίπληξη από τον αθλητικό δικαστή.

ΚΑναλυτικά:

«Με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές :
1) Αθλητικό Σωματείο «Α.Ε.Κ.», αναβάλλει την εκδίκαση της υπόθεσης.
2) Αθλητικό Σωματείο «Α.Ε.Κ.», αναβάλλει την εκδίκαση της υπόθεσης.
3α) Παράγοντα Σωματείου «Α.Σ.Ε. ΔΟΥΚΑ» Παναγιώτη Φελούκα, την ποινή αποκλεισμού των σαράντα ένα (41) ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους.

β) Αθλητικό Σωματείο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ», θεωρεί ότι πρόκειται για περιορισμένης έκτασης επεισόδια και επιβάλλει την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες.
4α) Προπονητή Σωματείου «ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ» Δημήτριο Δημητρούλια, την ποινή της έγγραφης επίπληξης εκτιμώντας το γεγονός ότι δεν έχει απασχολήσει την αθλητική δικαιοσύνη.
β) Αθλητικό Σωματείο «ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ», συνεκτιμώντας ότι τι σωματείο δεν έχει απασχολήσει την αθλητική δικαιοσύνη την τρέχουσα περίοδο και θεωρώντας ότι πρόκειται για παράπτωμα μη ιδιαίτερης βαρύτητας επιβάλλει την ποινή της έγγραφης επίπληξης».