Ιστορική μέρα για την Ένωση

Νέα σελίδα για την Ένωση, καθώς στη σημερινή (15/6) Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής θα επισημοποιηθεί η σύσταση της νέας ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ.

Ιστορική μέρα θα είναι η Κυριακή (15/6) για την ΑΕΚ, καθώς ο σύλλογος ανοίγει μια… νέα σελίδα, ύστερα από τις περιπέτειες που πέρασε τα προηγούμενα χρόνια σε όλα τα επίπεδα.

Μετά την… αντεπίθεση που έχει ήδη ξεκινήσει από πέρσι (σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ) σε αγωνιστικό επίπεδο, πλέον ξεκινά και η εταιρική αναγέννηση της Ένωσης. Στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής που είναι προγραμματισμένη για σήμερα (15/6) στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα δοθεί και τυπικά η έγκριση για την επανασύσταση της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η «Μάνα ΑΕΚ» απηύθυνε πρόσκληση στην οποία αναφέρει:

«Δυνάμει της από 29.5.2014 απόφασης του Δ.Σ. του Σωματείου, συγκαλείται έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα στις 15 Ιουνίου στη Νέα Φιλαδέλφεια στο κτίριο του Π.Π.Ι.Ε.Δ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, επί της οδού Δεκελείας αρ. 152 και ώρα 12.00, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή Προέδρου της Συνέλευσης

2. Έγκριση σύστασης αθλητικής ανώνυμης εταιρίας ποδοσφαίρου κατά μετατροπή του ερασιτεχνικού τμήματος ποδοσφαίρου ανδρών, κατ’ άρθρο 64 Ν.2725/1999 και ορισμός προσωρινής επιτροπής για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ίδρυσης της εταιρίας

3. Έγκριση σύστασης αθλητικής ανώνυμης εταιρίας καλαθοσφαίρισης κατά μετατροπή του ερασιτεχνικού τμήματος καλαθοσφαίρισης ανδρών, κατ’ άρθρο 64 Ν.2725/1999 και ορισμός προσωρινής επιτροπής για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ίδρυσης της εταιρίας

4. Παροχή εξουσιοδότησης της παραγράφου 3 εδ. γ’ του άρθρου 64 Ν. 2725/1999 στις ως άνω επιτροπές.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Συνέλευση θα επαναληφθεί και διεξαχθεί την ίδια ημέρα και ώρα 13.00. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι την 31.12.2013 (ταμειακώς εντάξει)».