Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Καθαρή επικράτηση

Με άριστες εντυπώσεις και υψηλό επίπεδο ψυχολογίας οι ερυθρόλευκοι πριν την διακοπή, έδειξαν μέρος των δυνατοτήτων τους εντός και εκτός χώρας και πλέον αναμένεται η συνέχεια.

Η επιστροφή στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος φέρνει την ομάδα του Ολυμπιακού αντιμέτωπη με μια »άσπονδη φίλη» που επέστρεψε φέτος στην Super League και κάνει τα δικά της σχέδια.

Οι γηπεδούχοι έχουν προγραμματιστεί να ανεβάσουν στροφές αυτή την περίοδο και αυτό δεν έγινε στην τύχη καθώς τώρα ήταν και είναι ματς που πέρα από πόντους δίνουν και μεγάλα ψυχολογικά οφέλη.

Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι το τεχνικό του επιτελείο έδωσε σχεδόν όλα τα φιλικά ματς εκτός έδρας προσπαθώντας να φτιάξει το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο συνοχής αλλά και να τεστάρει μαζί και τις δυνατότητες του ρόστερ.

Στα προγνωστικα στοιχήματος, οι εντυπώσεις είναι θετικές και τα αποτελέσματα επίσης και αναμένεται συνέχεια καθώς διαφαίνεται και καλό επίπεδο χημείας μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Η ΑΕΚ δημιούργησε μια..περίεργης υφής ομάδα που σαφώς και δεν έγινε στην τύχη αλλά κατ επιλογή αυτών που επέλεξαν το υλικό. Στόχευσαν οι ιθύνοντες της σε μια 11αδα κυρίως όπου το κυρίαρχο στοιχείο θα ήταν η σχετικώς καλή τεχνική κατάρτιση αλλά αγνόησαν ή παρέβλεψαν ή αδιαφόρησαν για όλα τα υπόλοιπα.

Με συνέπεια η βασική 11αδα να παρουσιάζει το φαινόμενο σχεδόν οι μισοί παίκτες να είναι σε επίπεδο σωματοδομής σαν ομάδα εφήβων. Και μπορεί αυτό να το κάνει με άνεση η Barca αλλά οι..κοντοί της παίκτες δεν σχετίζονται ούτε και συγκρίνονται με αυτούς της ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός υπερτερεί σε όλους τους τομείς της αντιπάλου και σε ματς τύπου..ντέρμπι όπου μπαίνει και το στοιχείο της δύναμης η φιλοξενούμενη ομάδα θα έχει πρόβλημα και δεν θα είναι μόνο με…

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά στον Άρχοντα του Στοιχήμτος!