Μέσι: «Ήμουν νευρικός»

Ο Λιονέλ Μέσι, μετά το τέλος του αγώνα Αργεντινή-Βοσνία, μίλησε για την απόδοση της ομάδας του αλλά και για το γεγονός ότι στο "Μαρακανά" βρέθηκαν πάρα πολλοί συμπατριώτες του.

Το άγχος της πρεμιέρας ήταν σύμφωνα με τον ηγέτη της “αλμπισελέστε”, Λιονέλ Μέσι, η αιτία της κακής εμφάνισης της ομάδας του. Ο Αργεντινός δήλωσε ότι τον ενδιαφέρει μόνο η νίκη, καθώς η βελτίωση θα έρθει μέσα από τα παιχνίδια.

Θεωρεί σημαντικό το γκολ που σημείωσε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους Αργεντινούς που βρέθηκαν στο “Μαρακανά” και να τους αποθεώσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είναι φυσιολογικό να είσαι νευρικός στο πρώτο παιχνίδι. Το κυριότερο είναι να πάρεις απλά τη νίκη. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες στην επανάληψη, υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να δουλέψουμε, αλλά αυτό που μετρά είναι οι τρεις πόντοι. Ήταν ένα σημαντικό γκολ για μένα, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως μας σφράγισε τη νίκη.

Δεν περίμενα να βρούμε εδώ τόσους πολλούς Αργεντινούς και είναι κάτι που συζητούσαμε όταν φτάσουμε εδώ. Ελπίζω να υπάρχει η ίδια ατμόσφαιρα και στο επόμενο ματς, στο Μπέλο Οριζόντε”.

Πηγή:contra.gr