Στην Ελλάδα ο Τζιμπούρ;

Πληροφορίες μιλούν για έντονη κινητικότητα σ' ότι αφορά την επιστροφή του Αλγερινού στην ΑΕΚ

Μετά την αρνητική τροπή που αρχίζει και παίρνει η περίπτωση του Λάζοβιτς, ο Τζιμπούρ δείχνει να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τα “Κιτρινόμαυρα”. Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του παίκτη, ο Αλγερινός βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Αθήνα και έχει πάρει απόφαση να εγκατασταθεί μόνιμα!

Δεδομένου της επιθυμίας του Τζιμπούρ να φύγει από την Αγγλία και με τις δυσκολίες που υπάρχουν σ’ ότι αφορά την επιστροφή του παίκτη στον Ολυμπιακό λόγω… προϊστορίας, η “Ένωση” δείχνει να είναι το απόλυτο σενάριο για τον 31χρονο επιθετικό. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να απελευθερωθεί από το συμβόλαιο του με την Νότιγχαμ και από την στιγμή που υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στον παίκτη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, το ενδεχόμενο να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να επιτευχθεί μία συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων φαντάζει αρκετά πιθανό.

Κανείς δεν μπορεί να πει για το αν υπάρχουν πιθανότητες να κλείσει το deal με άμεση μεταγραφή (υπάρχουν αρκετά εμπόδια), αλλά όσο υπάρχει και το σενάριο δανεισμού οι πιθανότητες επιστροφής του Τζιμπούρ στην ΑΕΚ δείχνουν να μεγαλώνουν. Βέβαια, με τον Ραφίκ δεν ξέρεις ποτέ τι σε περιμένει και από την στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, θα ήταν καλό να κρατήσουμε μικρό καλάθι.