Ανακοινώνονται οι ημερομηνίες της προετοιμασίας

Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί από την ΑΕΚ, το πλήρες πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Η… κωλυσιεργία της ΕΠΟ, σε ότι αφορά τον ορισμό των ημερομηνιών για τους αγώνες Κυπέλλου της νέας περιόδου, ανάγκασε την ΑΕΚ να έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, καθώς πρέπει άμεσα να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας.

Η διοίκηση της Ένωσης ζήτησε από τους ανθρώπους της ΕΠΟ να μάθει έστω και ανεπίσημα (οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν μετά το Μουντιάλ), τις προθέσεις της Ομοσπονδίας, για την πιθανή έναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας, ώστε να προχωρήσει και τον δικό της… καλοκαιρινό σχεδιασμό.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ ενημερώθηκαν σχετικά και από εκεί και μετά ολοκλήρωσαν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, για την προετοιμασία. Κάτι που σημαίνει ότι εντός των ημερών -ίσως και αύριο-, θα ανακοινωθεί και επίσημα το πλήρες πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων».

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, οι πρώτες προπονήσεις θα διεξαχθούν στο γκολφ της Γλυφάδας, από εκεί και μετά μέσα στον Ιούλιο η ομάδα θα μεταβεί για δύο εβδομάδες στο Πήλιο και τον Αύγουστο θα κάνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό για φιλικούς αγώνες.