«Κλείνει» τεχνικό διευθυντή από το εξωτερικό

Προ των... πυλών είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, που προέρχεται από το εξωτερικό.

Μία εβδομάδα μετά την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου από την θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ, η διοίκηση του συλλόγου φαίνεται να έχει καταλήξει στον αντικαταστάτη του.

Οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ντούσαν Μπάγεβιτς, έκαναν προσεκτική έρευνα τις προηγούμενες μέρες και φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να αναθέσουν το συγκεκριμένο πόστο σε άνθρωπο από το εξωτερικό.

Οι λύσεις του Βασίλη Τσιάρτα, που φάνταζε ως φαβορί, καθώς και του Τόνι Σαβέβσκι, απορρίφθηκαν για διαφορετικούς λόγους, καθώς πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας, είναι να προσληφθεί ένας έμπειρος τεχνικός διευθυντής με αποδεδειγμένο έργο στη συγκεκριμένη θέση, αλλά και με διεθνή αναγνώριση.

Στόχος άλλωστε, είναι να ανέβει επίπεδο η ομάδα, δεδομένου ότι σε ένα χρόνο από σήμερα –αν κυλήσουν όλα βάσει προγραμματισμού- θα ετοιμάζεται για την επιστροφή της στη Super League.

Σύμφωνα λοιπόν, με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, έχουν καταλήξει στην οριστική τους επιλογή και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να έρθει στην Αθήνα, για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να πιάσει δουλειά.