Μαύρος: «Μόνο νίκη κόντρα στην Ιαπωνία»

Ο Θωμάς Μαύρος μίλησε για την Εθνική και την παρουσία της στο μουντιάλ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «SkyGOAL.gr», ο Θωμάς Μαύρος μίλησε για την Εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

Την ήττα από την Κολομβία:

«Δεν ήταν η Εθνική που περιμέναμε. Αντιμετωπίσαμε μια μέτρια Κολομβία, χάσαμε ένα ματς που θα μπορούσαμε να το είχαμε πάρει. Αν η τύχη ήταν με το μέρος μας και οι παίκτες ήταν πιο συγκεντρωμένοι θα είχαμε καταφέρει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Το ματς με την Ιαπωνία:

«Το ματς κόντρα στην Ιαπωνία είναι μονόδρομος και πρέπει να το πάρουμε οπωσδήποτε. Από εκεί και πέρα θα φανεί ποιοι έχουν τα προσόντα για να πάρουν τη νίκη. Το ζητούμενο είναι μόνο η νίκη».

Το αν μπορεί η Εθνική να κάνει την υπέρβαση και το 2 στα 2:

«Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Αρκεί να υπάρχει θέληση και πίστη στον εκάστοτε στόχο».

Το επεισόδιο μεταξύ του Μανιάτη και του Τζαβέλλα και αν επηρεάζει την Εθνική:

«Δεν γνωρίζω τίποτα γι’αυτό το θέμα και δεν μπορώ να μιλήσω. Όχι δεν επηρεάζεται η Εθνική, όλα αυτά συμβαίνουν στα αποδυτήρια, έχουν γίνει και στο παρελθόν πολλά που δεν έχουν γραφτεί. Οι παίκτες μένουν τόσο καιρό μαζί, κάτι μπορεί να ειπώθηκε ή να έγινε, αλλά δεν πρέπει σε τέτοια περιστατικά να δίνουμε μεγάλη έμφαση και να παίρνουν την έκταση που πήρε το συγκεκριμένο».

Το φαβορί και ομάδα έκπληξη του Μουντιάλ:

«Φαβορί για μένα είναι η Γερμανία, μια σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα. Την βλέπω να φτάνει ως τον τελικό. Το Μεξικό είναι μια ομάδα έκπληξη για μένα, αφού δεν περίμενα να παίζει τόσο ωραίο ποδόσφαιρο».