Νέα ανακοίνωση του Συντονιστικού κατοίκων Ν.Φιλαδέλφειας

Κανονικά θα διεξαχθεί σήμερα η συγκέντρωση του Συντονιστικού των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας.

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το Συντονιστικό κατοίκων Νέας Φιλαδέλφειας, η οποία προκαλεί χαρακτηρίζοντας τον κόσμο της ΑΕΚ που είναι υπέρ του γηπέδου ως «ιδιωτικό στρατό του Μελισσανίδη». Μάλιστα, καλούν τον κόσμο σήμερα στη κεντρική πλατεία Πατριάρχου, παρά την συγκέντρωση των οπαδών της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΜΑΣ

Όπως έχουμε τονίσει και σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας, θεωρούμε ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ δικαίωμά μας να έχουμε λόγο για θέματα που αφορούν άμεσα τις ζωές μας, να συζητάμε και να αντιστεκόμαστε στις καταστροφικές επιδιώξεις επιχειρηματικών συμφερόντων που επιχειρούν να απλώσουν τα χέρια τους πάνω από την πόλη της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Για ακόμη μια φορά σήμερα, ο ιδιωτικός στρατός του Μελισσανίδη επιχειρεί με τρόπο που θυμίζει εποχές παρακράτους να απαγορεύσει κάθε συζήτηση που εναντιώνεται στα συμφέροντά του αφεντικού του. Πήραμε χτες την πρωτοβουλία να αναβάλουμε για σήμερα την χθεσινή προγραμματισμένη εκδήλωση γιατί σκοπός μας δεν είναι να ανταποδώσουμε τη βία που δεχθήκαμε στο Πνευματικό Κέντρο στις 29/05, αλλά να συζητήσουμε με τους συμπολίτες μας για το Ρυθμιστικό Σχέδιο που αφορά άμεσα την πόλη και το Αλσος μας. Σήμερα, όμως δε θα κάνουμε πίσω, παρά τη νέα αντισυγκέντρωση που εξαγγέλθηκε.

Η ελευθερία της έκφρασης και του συνέρχεσθαι έχουν κατακτηθεί με ποτάμια αίματος από το λαϊκό κίνημα και τους αγώνες του. Όπως λέει και ο ποιητής Κώστας Βάρναλης «χρειάστηκαν εκατομμύρια χρόνια για να γίνουν τα τέσσερα πόδια δύο. Δε θα τα κάμω πάλι τέσσερα εγώ».

Γι’ αυτό καλούμε όλους και όλες στην ανοιχτή συζήτηση για το Ρυθμιστικό Σχέδιο, σήμερα, Παρασκευή 20/06, στις 19.00, στην πλατεία Πατριάρχου, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Προσυγκέντρωση στο Δημαρχείο, στις 6.30 μ.μ.

ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ»