Καρνέζης: “Μπορούμε να περάσουμε με 4 βαθμούς”

Η καρδιά και το πάθος τα κύρια συστατικά της επιτυχίας της Εθνικής ομάδας σύμφωνα με τον Ορέστη Καρνέζη.

Διαβάστε στην συνέχεια του άρθρου τις νέες δηλώσεις του Ορέστη Καρνέζη μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της Ελλάδας απέναντι στην Ιαπωνία

«Σε όλα τα παιχνίδια της Εθνική αγωνιζόμαστε με πολύ πάθος. Το βγάζουμε αυτό στο γήπεδο. Η διαφορά μας με τις άλλες ομάδες είναι οτι εμείς παίζουμε με καρδιά. Αυτό είναι που μας έχει φέρει εδώ και ελπίζουμε να μας πάει και πιο πέρα…»

Για το ματς με την Ιαπωνία: «Νομίζω οτι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, σε γενικές γραμμές. Θέλαμε όλοι να παίξουμε καλά και να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, μετά την πρεμιέρα. Μείναμε με 10 παίκτες, σχετικά νωρίς… Αυτό μας έδωσε περισσότερη δύναμη, κουράγιο και περισσότερα τρεξίματα για να καλύψουμε τους κενούς χώρους. Το παλέψαμε μέχρι το τέλος και πήραμε έναν σημαντικό βαθμό».

Για την πρόκριση: «Πάντα στις πρεμιέρες δεν ξεκινάμε καλά. Και από τη στιγμή που είναι σαν μικρή λίγκα, είναι δύσκολα στη συνέχεια. Νομίζω οτι μπορούμε με 4 βαθμούς να περάσουμε. Σε τέτοια παιχνίδια, μπορεί να μαζέψεις 6 βαθμούς και να μείνεις έξω… Νομίζω όμως οτι ο βαθμός ήταν πολύ σημαντικός. Με μία νίκη κόντρα στην Ακτή μπορούμε να τα φέρουμε όλα… τούμπα».