Τα μέτρα ασφαλείας του ΑΕΚ-Διομήδης

Η Ομοσπονδία Χάντμπολ ανακοίνωσε τα μέτρα ασφαλείας του αυριανού μεγάλου τελικού, ΑΕΚ-Διομήδης, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η ΟΧΕ ανακοίνωσε τα μέτρα ασφαλείας για τον αυριανό (20/6) μεγάλο τελικό του Πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Διομήδη, που θα διεξαχθεί στις 19:00 το απόγευμα κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά:

«Στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας πραγματοποιήθηκε το πρωϊ σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, ασφάλειας του 3ου τελικού του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Χάντμπολ Ανδρών μεταξύ ΑΕΚ-Διομήδης Άργους που θα γίνει το Σάββατο 21/6/2014 (ώρα έναρξης 19.00, απευθείας τηλεοπτική μετάδοση ΟΤΕ ΤV).
Όπως είναι γνωστό ο 3ος τελικός είναι κεκλεισμένων των θυρών και έτσι όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη, δικαίωμα εισόδου στην αθλητική εγκατάσταση, εκτός των δυο αθλητικών αποστολών (αθλητές, προπονητές, συνοδοί) και των συντελεστών αγώνα (διαιτητές, κριτές, κλπ) έχουν:
Από την ΑΕΚ: 18 άτομα
Από τον Διομήδη Άργους: 18 άτομα
Μέλη Δ.Σ. ΟΧΕ και έχοντες εργασία (υπάλληλοι ΟΧΕ, κλειστού γυμναστηρίου, τηλεοπτικό συνεργείο ΟΤΕ TV).
Η είσοδος θα γίνει με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης. Για την είσοδο των ανωτέρω υπάρχει ονομαστική λίστα η οποία έχει αποσταλεί στην Διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής.
Οι δημοσιογράφοι θα εισέλθουν με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας.
Για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φίλων του αθλήματος και προς διευκόλυνση των Αρχών, από την ΟΧΕ επισημαίνεται ότι στον αυριανό 3ο τελικό ΑΕΚ-ΔΙΟΜΗΔΗΣ, δεν θα ισχύσει καμία ατέλεια ή κάρτα ελευθέρας εισόδου και ουδείς εκτός των ανωτέρων αναφερομένων δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου.
Για την ορθή τήρηση των ανωτέρω η ΟΧΕ προχώρησε στον ορισμό του Κου Γ. Μπεμπέτσου ως επιπλέον delegate, προκειμένου να διασφαλιστεί ο έλεγχος και η ομαλή είσοδος όσων προβλέπεται ότι μπορούν να παρευρεθούν.
Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν οι: Κων/νος Λαμπρόπουλος (Αστυνομικός Διευθυντής, Α΄ Βοηθός Διευθυντής της Δ/σνης Βορειοανατολικής Αττικής), Ιωάννης Λύτρας (Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Διοικητής Α΄ Α.Τ. Νέας Ιωνίας), Αλέξανδρος Τσιόρκης (Αστυνόμος Β΄, Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Ασφάλειας Αττικής), Κων/νος Παππάς (Αστυνόμος Β’, εκπρόσωπος Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής), Δημήτρης Σταυρακάκης (ειδικός γραμματέας ΟΧΕ), Κώστας Σταματιάδης (εκπρόσωπος ΑΕΚ), Ανδρέας Μούκιος (εκπρόσωπος Διομήδη Άργους), Ερασμία Λάσκαρη (εκπρόσωπος Διοίκησης Κλειστού Γυμναστηρίου Ν. Ιωνίας), Γαβριήλ Σιδηρόπουλος (εκπρόσωπος Δήμου Νέας Ιωνίας)».