Ανακοίνωση του Σ.Φ. ΑΕΚ Κατερίνης για το γήπεδο

Ο Σ.Φ. ΑΕΚ Κατερίνης καταδικάζει όσους εμποδίζουν την κατασκευή του γηπέδου.

Με ανακοίνωση του ο Σ.Φ. ΑΕΚ Κατερίνης καταδικάζει όλους αυτούς που σκέκονται εμπόδιο για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Επίσης καλεί τον κόσμο να βρεθεί στην καλοκαιρινή εκδήλωση που θα γίνει στις 18 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ γιατί είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ. Αυτοί οι λίγοι που παίζουν τα παιχνίδια εχθρών της ΑΕΚ το μόνο που κάνουν είναι να μας δείχνουν το πόσο «κακοί» άνθρωποι είναι. Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν τρώει κουτόχορτο (την στοχευμένη προπαγάνδα τους) ούτε μπαίνει στη λογική κόμματο-ιδεολογικών καταστάσεων. Ανύπαρκτοι είναι, ελάχιστοι. Οπαδοί της μιζέριας και της καθοδηγούμενης αντίδρασης. Ας μην στεναχωριούνται, δεν πρόκειται να πάρουν από τη λάμψη του καινούριου γηπέδου μας με τίποτα. Σε λίγο θα είναι πάλι στην αφάνεια. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!!

Συνεχίζουμε τις ετοιμασίες και τη διάθεση των προσκλήσεων για τη μεγάλη καλοκαιρινή μας εκδήλωση «ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ» που θα γίνει την Παρασκευή 18 Ιουλίου στο Μediterranean Village Hotel στην Παράλια Κατερίνης.Την εκδήλωση μας θα πλαισιώσει μουσικά η περίφημη ορχήστρα νέων Δίου (40 άτομα τιμ όργανα και τραγουδιστές) με τραγούδια της Κωνσταντινούπολης, της Μ. Ασίας, της Προσφυγιάς, αλλά και σύγχρονα τραγούδια. Φυσικά θα έχουμε και Ποντιακό κομμάτι στην εκδήλωσή μας!!!

Γιορτάζουμε τα 90 χρόνια της Αγαπημένης μας ΑΕΚ και τα 30+ΕΝΑ του Συνδέσμου μας ταξιδεύοντας στις ρίζες μας, στην Ιστορία μας. Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους επώνυμα μέλη της Ενωσίτικης Οικογένειας. Θα χαρούμε να σας έχουμε όλους κοντά μας σε μια βραδιά με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Το μουσικό μέρος είναι το πρώτο της εκδήλωσης και βάζουμε στην άκρη την οπαδική ταυτότητά μας. Στη διάρκεια του προγράμματος θα προβάλλεται φωτογραφικό υλικό από την Ιστορία της ΑΕΚ και την πορεία του Συνδέσμου μας όλα αυτά τα χρόνια!!! Για το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ΕΝΑ λέμε: «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ…». Από τις 600 προσκλήσεις μας έχουν μείνει περίπου 135 προς διάθεση και θεωρείται βέβαιο πως θα εξαντληθούν μέχρι και την τελευταία!!! Ώρα προσέλευσης 10 μ.μ., ώρα έναρξης 10.30 μ.μ.. Τραπέζια με τη σειρά προσέλευσης. Τιμή πρόσκλησης με κρασί ή μπύρα 10Ε.

Έτοιμα τα καταπληκτικά μπλουζάκια μας (11+ταχ.) σε δυο σχέδια. AS AEK FIGHTS IN STORY EAGLE” S SPIRIT BRINGS THE GLORY!!! Όσοι τα θέλουν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στα τηλέφωνα 2351037727 και 6937163105.

1924……. 1983…….. ΣΥΝΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ…….. 2014 ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ……. ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!!

ΥΓ. 17 Αυγούστου εννοείται μπαίνει πούλμαν για Πανθεσσαλικό για τον φιλικό αγώνα με την Ιστορική Νίκη Βόλου. Αφού πρώτα ρίξουμε τις βουτιές μας και παίξουμε τη ρεβάνς του περσινού αγώνα βόλεϊ».