Νέα συνεργασία για την ακαδημία της Ερασιτεχνικής

Διαβάστε στην συνέχεια του άρθρου την ανακοίνωση της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ εξέδωσε μία ανακοίνωση όπου επιβεβαιώνει ουσιαστικά την έναρξη μίας νέας συνεργασίας για την ακαδημία ποδοσφαίρου με τα γήπεδα “Tsolis club Mini soccer 5×5” στην Νέα Χαλκηδόνα

Αναλυτικά:

«Η ακαδημία ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τα γήπεδα «Tsolis club Mini soccer 5×5» τα οποία εδρεύουν στη Νέα Χαλκηδόνα (Δωδεκανήσου 11-15).

Οι προπονήσεις για τους μικρούς αθλητές της Ένωσης έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες, με τα τμήματα υποδομής που προπονούνται εκεί να είναι κυρίως οι κατηγορίες Mini και Bambini.

Το «Tsolis club Mini soccer 5×5» διαθέτει καφετέρια όπου μπορείτε να απολαύσετε το καφέ ή το ποτό σας, παρακολουθώντας αγώνες έχοντας πανοραμική θέα. Τις μέρες που έχει λιακάδα μπορείτε να απολαύσετε τον ηλιόλουστο καιρό, πίνοντας το ρόφημά σας σε ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους, έχοντας οπτική επαφή και με τα δύο γήπεδα. Τέλος, διαθέτει άνετο πάρκινγκ.

Πλέον τα προπονητικά κέντρα γίνονται πέντε, αφού υπάρχουν επίσης αυτά σε Νέα Φιλαδέλφεια, Μενίδι, Περιστέρι και Γέρακα».