Έρχεται Ελλάδα ο Μιλοβάνοβιτς

Εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται η άφιξη του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Ελλάδα, για να αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, προκειμένου να μιλήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, σχετικά με το ενδεχόμενο ανάληψης της θέσης του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου.

Ο Μιλοβάνοβιτς θα παρακολουθήσει και το αυριανό (22/6) μπαράζ ανόδου της Λας Πάλμας απέναντι στην Κόρδοβα και τις προσεχείς μέρες θα έρθει στη χώρα μας, ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της επιστροφής του στην Ένωση.

Ο Σέρβος άλλωστε, είναι δεδομένο πως θα αποχωρήσει από την ομάδα της Ισπανίας, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η Λας Πάλμας έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Νικολά Ροντρίγκες της Αλκοκόρν.

Επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να συνεργαστούν, καθώς ο μεν Μιλοβάνοβιτς γνωρίζει από πρώτο χέρι τη δυναμική της ΑΕΚ, από την παρουσία του εδώ ως ποδοσφαιριστής, ενώ από την άλλη πλευρά, τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όσο και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, έχουν πολύ καλή άποψη για τον 41χρονο τεχνικό διευθυντή.

Το θέμα βέβαια δεν έχει κλείσει οριστικά, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει, μετά την συνάντηση που θα έχει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, με τον διοικητικό ηγέτη και τον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ, τις προσεχείς ημέρες.