Ελπίζει σε Basket League η Καβάλα μέσω… ΑΕΚ

Οι "Αργοναύτες" έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους την δυνατότητα συμμετοχής στην Α1 της επόμενης περιόδου εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ

Οι απαράδεκτες καταστάσεις που βιώνει το κιτρινόμαυρο μπασκετικό τμήμα επιτρέπουν στην Καβάλα να κάνει σκέψεις μέχρι και για συμμετοχή της στην επερχόμενη Basket League στην θέση της “Ένωσης”!

Παρ’ ότι ο προπονητής των “αργοναυτών” δείχνει προσγειωμένος και επιφυλακτικός για την κατάληξη της υπόθεσης με την αδειοδότηση της ΑΕΚ, είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού του συγκεκριμένο σενάριο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει Α2.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Τζήμα:

«Σίγουρα έχουμε στο μυαλό μας το ενδεχόμενο να προκύψει θέση στην Α1, λόγω του θέματος που υπάρχει με την ΑΕΚ, όμως δυστυχώς δεν μπορούμε να περιμένουμε τις εξελίξεις. Από τη στιγμή που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πού θα φτάσει χρονικά το θέμα και πότε θα ξεκαθαρίσει εάν αδειάσει θέση στην Α1, πήραμε την απόφαση να… τρέξουμε την ομάδα με τα δεδομένα της Α2. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για την κατηγορία, η οποία να κάνει όλους τους φιλάθλους της Καβάλας περήφανους»