Γιαννιώτας: “Καλύτερη λύση η εκκαθάριση”

Ξεκάθαρες δηλώσεις του πρώην άσου του Άρη Γιάννη Γιαννιώτα

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνίζεται πλέον με την φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ξεχάσει τον Άρη που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα αναφορικά με το μέλλον της ομάδας.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής:

«Ο πρώτος χρόνος ήταν περισσότερο προσαρμογής. Νομίζω όμως ότι τα κατάφερα σε όλους τους τομείς. Όχι μόνο ποδοσφαιρικά. Πλέον μιλάω και την γλώσσα, κάτι που μου ζήτησαν με το που πήγα στη Γερμανία. Και πίστεψέ με δεν είναι καθόλου εύκολη. Η ζωή μου έχει αλλάξει. Από την καθημερινότητά μου, μέχρι και το πώς σκέφτομαι για πολλά πράγματα. Πάλεψα για να κερδίσω όσο πιο πολλά μπορούσα. Και αυτά θα κρατήσω»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Νιώθω ότι ανέβηκα σκαλί. Σαν ποδοσφαιριστής γίνομαι καλύτερος, αλλά κυρίως γίνομαι καλύτερος σαν άνθρωπος. Πλέον βλέπω και αισθάνομαι διαφορετικά το ποδόσφαιρο. Όπως πραγματικά είναι. Δεν σου κρύβω ότι αγαπάω το ποδόσφαιρο περισσότερο εδώ κι έναν χρόνο. Είμαι περήφανος που έχω καταφέρει κάτι τέτοιο, έστω κι αν ακόμη βρίσκομαι στην αρχή».

Για τον Άρη: «Στον Άρη όλοι θέλουν να γίνουν πρόεδροι. Χωρίς λεφτά θέλουν να κάνουν κουμάντο σε μια ΠΑΕ με χιλιάδες κόσμου και τεράστια ιστορία. Το είχα πει και σε άτομο της διοίκησης και στράβωσε μαζί μου. Κύριοι, χωρίς λεφτά δεν σηκώνεστε από τον καναπέ του σπιτιού σας για να πάτε στον καναπέ της σουίτας του Χαριλάου»,.

Για την καλύτερη λύση αναφορικά με το πρόβλημα του Άρη: «Η καλύτερη λύση, καλώς ή κακώς είναι η εκκαθάριση μέσω της Γ’ Εθνικής, όπως έκανε μία άλλη ομάδα στην Ελλάδα, η ΑΕΚ που κακά τα ψέματα σε δύο τρία χρόνια θα χτυπάει πρωτάθλημα. Είναι σκληρό, συμφωνώ με τον κόσμο, αλλά μόνο έτσι θα καθαρίσει ο Άρης. Μόνο από αυτόν τον δρόμο θα διαγράψει το παρελθόν του και θα αρχίσει κάτι καινούργιο. Ο Άρης πρέπει να ξαναγίνει ΑΡΗΣ!»