“Χάσαμε την ηθική μας, πήγαμε με τους Μαρινάκηδες»

Και οι κόντρες εντός του Σύριζα καλά κρατούν...

Οι κόντρες στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται, με τους συμμετέχοντες να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες και με την τοποθέτηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου να “κλέβει” την παράσταση.

Η κ. Χριστοδολοπούλου (μέλος της Επιτροπής) πέταξε συγκεκριμένες σπόντες για την περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου λέγοντας τα εξής:

«Το 2012 είχαμε τον αυθορμητισμό του νέου, τα κινήματα δίπλα μας. Και τώρα το 2014; Χάσαμε την ηθική μας πήγαμε με τους Μαρινάκηδες… Ας μη χάσουμε την ψυχή μας».

Η κ. Δούρου απάντησε άμεσα ζητώντας «να μη φτάνουμε σε σημείο να μειώνουμε τη νίκη μας. Αυτή δεν ήρθε με κόλπα, όπως δεν κερδήθηκε η μάχη γιατί υπήρξαν κάποιες συναντήσεις ή γιατί είπαμε όχι σε κάποια γήπεδα. Γειωθήκαμε με την κοινωνία και αυτή μας άκουσε».

Τώρα, όπως βλέπουμε η κ. Δούρου δηλώνει ότι «είπαμε όχι σε κάποια γήπεδα», ενώ η ίδια έχει δηλώσει ότι το γήπεδο θα γίνει και η διοίκηση της Ένωσης έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ για το άρθρο του γηπέδου. Η κολοτούμπα σε όλο της το μεγαλείο…