«Μας ενώνει το όραμα του γηπέδου»

Οι "Πειρατές του Ονείρου" εξέδωσαν ανακοίνωση, σχετικά με το θέμα του γηπέδου.

Ανακοίνωση σχετικά με το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, εξέδωσαν οι «Πειρατές του Ονείρου». Ο σύνδεσμος φιλάθλων της Ένωσης, ξεκαθαρίζοντας πως ο λαός της ΑΕΚ και εκείνος της Νέας Φιλαδέλφειας, έχουν κοινό όραμα την «Αγιά Σοφιά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Ομάδα της Τιμημένης Προσφυγιάς, 

η Α.Ε.Κ. μας – Σύμβολο ενός Πονεμένου μα και Περήφανου Λαού,    

θα γυρίσει ξανά στη δική της Γη, στη δική της Ιθάκη!

Η λατρεμένη μας ομάδα η Προσφυγογέννητη Α.Ε.Κ. και η χιλιοαγαπημένη μας γειτονιά η Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είχαν, έχουν και θα έχουν κοινή πορεία από… «τότε» μέχρι και… «εις τους αιώνας των αιώνων»!  

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Λαός της Α.Ε.Κ. και ο Λαός της Νέας Φιλαδέλφειας όχι μόνο δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε μεταξύ τους, αλλά ίσα-ίσα τους ενώνει το μεγάλο όραμα της ανακατασκευής του ιστορικού μας Γηπέδου και συνάμα του Μουσείου της Προσφυγιάς!  Ένα σπουδαίο έργο που αφενός είναι απαραίτητο για την ίδια την επιβίωση και την αναγεννητική πορεία της Ομάδας της Προσφυγιάς και αφετέρου θα είναι αυτό που θα δώσει νέα ελπιδοφόρα πνοή στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας φέρνοντας ανάπτυξη και δημιουργία, κόντρα στα ερείπια και τον μαρασμό που βιώνει η περιοχή τόσα χρόνια. Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, τα συμφέροντα της Ομάδας μας Α.Ε.Κ. και της γειτονιάς μας, Νέας Φιλαδέλφειας ταυτίζονται!

Συνεπώς, όσοι (ελάχιστοι) κάνουν ότι δεν βλέπουν αυτή την αλήθεια αλλά το πάνε «αλλού» -επιδιώκοντας να κατασκευάζουν πονηρά πλαστά διλλήματα και να καλλιεργούν ψεύτικες αντιθέσεις ανάμεσα στους φιλάθλους και τους κατοίκους- τούτοι αυτογελοιοποιούνται και θα απομονωθούν στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου.         

Ποτέ ξανά Ξεριζωμένοι – Γήπεδο στην ιστορική κοιτίδα μας!

Α.Ε.Κ  και Νέα Φιλαδέλφεια για πάντα ΜΑΖΙ!!!

Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ».