Ταχτσίδης: «Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση»

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης εμφανίστηκε σίγουρος πως η Εθνική Ελλάδος θα κερδίσει την Ακτή Ελαφαντοστού.

Ο 23χρονος παίκτης, μίλησε στο διαδικτυακό κανάλι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και τόνισε πως τα «κλειδιά» για τη νίκη σε τέτοιες διοργανώσεις είναι η συγκέντρωση και το πάθος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η συγκέντρωση είναι πάνω από όλα σε αυτά τα παιχνίδια, από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο. Ο στόχος δεν είναι πολύ δύσκολος, από εμάς εξαρτάται. Πιστεύω πως πρέπει να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα. Να έχουμε πάθος και θέληση και όλα τα άλλα θα έρθουν. Είμαι σίγουρος ότι αν εμείς εμφανιστούμε όπως πρέπει και έχουμε το πάθος που είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά και τη συγκέντρωση θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Το μόνο αποτέλεσμα που μας κάνει είναι η νίκη και για αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι και ξέρουμε ότι θα τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.

Είναι μια όμορφη εμπειρία αποκτώ πολλές εμπειρίες, βλέποντας από κοντά αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και το πώς συμπεριφέρονται εδώ. Είναι ένα μεγάλο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Έχω κερδίσει και μόνο που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Δεν ήταν εύκολο. Κερδίζουμε συνέχεια, στην καθημερινότητα μας».