Τα «είπαν» οι «κιτρινόμαυροι» στο Σχινιά

Συνάντηση είχαν, στο πλαίσιο διεξαγωγής του CEV Continental Cup στο Σχινιά, ο αρχηγός του ΤΑΑ ΑΕΚ, Mάνος Μακρής και Γενικός Αρχηγός του συλλόγου.

Ανάμεσα στον πολύ κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει το CEV Continental Cup ήταν και ο αρχηγός του ΤΑΑ ΑΕΚ, Mάνος Μακρής και νέος Γενικός Αρχηγός του συλλόγου.

Ο κ. Μακρής ήρθε και τις δύο μέρες του τουρνουά για να παρακολουθήσει βόλεϊ και κάποια στιγμή είχε συνομιλία, όπως είδαμε, με τον Άκη Φλαούνα που ήταν κι αυτός στο γήπεδο καθώς και με το Γιάννη Ρουμελιωτάκη λίγο μετά το τέλος των αγώνων του με τον Φερνάντο Μπιλλήρη.

Πολλά πράγματα φαίνεται να είχαν να συζητήσουν οι τρεις τους καθώς ο σχεδιασμός της «νέας» ΑΕΚ είναι προ των πυλών και εμφανίζει αρκετά προβλήματα όπως είχε πει ο κ. Μακρής λίγες μέρες νωρίτερα σε συνέντευξή του. Στο Καράβι είδαμε όμως κι έναν ακόμα παίκτη της ΑΕΚ, τον Γιάννη Αχιλλεόπουλο που ήρθε κι αυτός να δει τους αγώνες αλλά και την Αθηνά Παπαφωτίου που ήρθε μετά την επιστροφή της από τη Θεσσαλονίκη που ήταν με την Εθνική Γυναικών.

Πηγή: greekvolley.gr