Βασιλόπουλος: «Η ΑΕΚ αποτελεί τη Βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ»

Σε δηλώσεις του στο «ΕΡΤ Open», ο Φώτης Βασιλόπουλος μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΕΚ.

Ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ τόνισε πως ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην «Ένωση».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όλοι μας αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις γύρω από την ομάδα, καθώς η Α1 χρειάζεται μια δυνατή ΑΕΚ, και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αποτελεί την Βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ. Είναι ευκαιρία να την αγκαλιάσει ο κόσμος της πιο πολύ από ποτέ, ειδικά όταν το ποδόσφαιρο βρίσκεται στην Β’ Εθνική».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην ΑΕΚ:

«Πρόκειται για μια ρητορική ερώτηση. Ποιος δε θέλει να παίζει στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας;»

Για το Παγκράτι και για το μέλλον του είπε:

«Αποτελεί μια ομάδα, με ιστορία στην Α1 και μεγάλες μάχες στο κλειστό του Μετς. Ωστόσο, αυτή η ομάδα είχε χάσει την αξιοπιστία της λόγω κάποιων λαθών και πέρυσι προσπάθησε να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα και εγώ πήρα την απόφαση να είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας και να συμμετέχω σε αυτό το νέα ξεκίνημα. Το στοίχημα το κερδίσαμε με το παραπάνω, η χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη καθώς τερματίσαμε στην πέμπτη θέση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή μιλάω με ομάδες, και το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα συνεχίσω στο Παγκράτι. Δουλεύω εντατικά με τον γυμναστή μου και περιμένω».