Πιέζει για την “ελευθερία” του ο Μρτζα

"Αύριο ελπίζω να είμαι ελεύθερος", τόνισε ο Ντράγκαν Μρτζα.

Ειλημμένη είναι η απόφαση του Ντράγκαν Μρτζα να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα. Όπως αναφέρει η «telegraf», ο 30χρονος επιθετικός είχε σήμερα συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας του Βελιγραδίου και συμφώνησε να αποσύρει την προσφυγή του. Αύριο θα υπάρξει νέα συνάντηση των δύο πλευρών, προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο του.

«Αποφάσισα να αποσύρω την προσφυγή μετά την συνάντηση μου με τον αντιπρόεδρο της ομάδας και την πολύ καλή συμπεριφορά που έδειξαν απέναντι μου. Λυπάμαι που έφτασε στο σημείο να σκέφτομαι ακόμα και την καταγγελία, αλλά επιτέλους σήμερα είχα την ευκαιρία να μιλήσω με κάποιον από την ομάδα», είπε αρχικά ο ίδιος και πρόσθεσε: «Αύριο έχουμε μια ακόμα συνάντηση και πιστεύω πως θα φτάσουμε σε συμφωνία, προκειμένου να πάρω την ελευθερία μου» τόνισε ο Μρτζά και κατέληξε: «Αν νωρίτερα οι άνθρωποι της ομάδας λειτουργούσαν τόσο αποτελεσματικά, τώρα πιθανότατα θα προετοιμαζόμασταν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Εφόσον, ο παίκτης μείνει ελεύθερος, δεδομένης πλέον και της παρουσίας του Μιλοβάνοβιτς στην ΑΕΚ, δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις για την Ένωση στο συγκεκριμένο θέμα.