Τέλος ο Πραντέλι από την Εθνική Ιταλίας!

Ο προπονητής της Ιταλίας Τσέζαρε Πραντέλι και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τζιανκάρλο Αμπέτε, υπέβαλλαν την παραίτησή τους!

Ραγδαίες εξελίξεις στην εθνική ομάδα της Ιταλίας! Έξαλλοι με τον διαιτητή του αγώνα ο προπονητής Τσέζαρε Πραντέλι και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τζιανκάρλο Αμπέτε, υπέβαλλαν την παραίτησή τους από τις θέσεις τους!

Η Ουρουγουάη προκρίθηκε, ο Σουάρες δάγκωσε τον Κιελίνι χωρίς ο Μεξικανός διαιτητής να καταλογίσει κάτι και κάπου εκεί άρχισε η… φασαρία στην Ιταλία. Ο Τσέζαρε Πραντέλι και οι συνεργάτες του είχαν έντονα παράπονα και για την φάση της αποβολής του Μαρκίζιο. Έτσι μετά το τέλος του ματς ξέσπασαν.

Ο Ιταλός προπονητής δήλωσε ότι ο διαιτητής κατέστρεψε το παιχνίδι και αμέσως μετά αποκάλυψε ότι υπέβαλε την παραίτησή του αναλαμβάνοντας παράλληλα όλη την ευθύνη για τον αποκλεισμό.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ιταλίας, Τζιανκάρλο Αμπέτε που τόνισε: «Θέλω να γνωστοποιήσω ότι παραιτούμαι από την θέση που κατέχω. Επίσης ελπίζω στην συνάντηση που θα γίνει το επόμενο διάστημα, να πειστεί ο Πραντέλι να μείνει στον πάγκο της ομάδας».

Είναι σαφές ότι στις τάξεις της εθνικής ομάδας της Ιταλίας υπάρχει μεγάλος εκνευρισμός και ένταση αυτή την στιγμή και μένει να δούμε αν οι παραιτήσεις θα γίνουν δεκτές…

Πηγή: coppa.gr