Χτύπησε “κόκκινο” η τηλεθέαση του χθεσινού αγώνα

Περισσότεροι από 4 εκατ. άνθρωποι παρακολούθησαν από την τηλεόραση, τη χθεσινή επική πρόκριση της Εθνικής μας.

Όλη η Ελλάδα ήταν καρφωμένη μπροστά στις τηλεοράσεις και παρακολούθησε τις προσπάθειες των παικτών της Εθνική ομάδας ποδοσφαίρου για την πρόκριση στους “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η μεγάλη πρόκριση ήρθε και μαζί της ένα ιστορικό ρεκόρ τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν κυκλοφορήσει η τηλεθέαση του αγώνα χτύπησε κόκκινο ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.
Η μέση τηλεθέαση του αγώνα άγγιξε το 65%, ενώ το εντυπωσιακό ρεκόρ έγινε στο τελευταίο τέταρτο. Τότε, το συγκεκριμένο ποσοστό ανέβηκε στο 81,3%. Πιο συγκεκριμένα την πρώτη ώρα η τηλεθέαση ήταν στο γενικό σύνολο 31,1% με 73,1%, ενώ τη δεύτερη ώρα η τηλεθέαση ανέβηκε στο 37% με 82,8%.

Μαζί με την… κρυμμένη τηλεθέαση του ΝΕΡΙΤ HD, τα νούμερα είναι πρωτοφανή, καθώς μιλάμε για τηλεθέαση που ξεπέρασε σε σταθερή στο β’ ημίχρονο το 85%, ποσοστό που αποτελεί το απόλυτο ρεκόρ. Τη στιγμή του πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα, η τηλεθέαση στο γενικό σύνολο ήταν 32,4% με 85,1%, ενώ στο δυναμικό κοινό ήταν 50% με 94%, συνολικά δηλαδή περισσότεροι από 4 εκατ. άνθρωποι.
Ενδεικτικά να αναφέρουμε αυτά τα νούμερα είναι μεγαλύτερα από αυτά του τελικού του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2004.

Πηγή: sport24.gr