Αρβανίτης: «Μόνο αν υπάρξει προοπτική μένω στην ΑΕΚ»

Ο Γιάννης Αρβανίτης ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να μείνει στην ΑΕΚ μόνο αν υπάρξει κάποια προοπτική.

Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης παραχώρησε συνέντευξη στην «Ώρα των Σπορ», ενώ φάνηκε προβληματισμένος με όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξη όπως δημοσιεύτηκε στην «Ώρα των Σπορ»:

Πολλά ερωτηματικά άφησε το τέλος της φετινής χρονιάς στην ομάδα χάντμπολ καθώς με όλα αυτά που έγιναν το τελευταίο διάστημα, κανείς δεν ξέρει πως θα λειτουργήσει τη νέα χρονιά. Οι οικονομικές δυνατότητες της Ερασιτεχνικής δεν επιτρέπουν σε καμία περίπτωση να παραμείνει το μπάτζετ σε αυτά τα επίπεδα, ωστόσο το ζητούμενο είναι να βρεθεί τουλάχιστον μια προοπτική για το αύριο του τμήματος. Όλοι βρίσκονται σε στάση αναμονής, ελπίζοντας πως τα νέα θα είναι ευχάριστα και η ομάδα που έχει χαρίσει τόσο όμορφες στιγμές στον κόσμο σε δύσκολα για την ΑΕΚ χρόνια, δεν θα διαλυθεί άδοξα. Ο Γιάννης Αρβανίτης βρίσκεται στην ομάδα χάντμπολ από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του και για πρώτη ίσως φορά σκέφτεται το ενδεχόμενο να μην είναι στην ΑΕΚ. Ο ίδιος περιμένει πρώτα να μιλήσει με την διοίκηση και τον Αλέξη Αλεξίου για να ακούσει από επίσημα χείλη τις προθέσεις για τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος. Το ενδεχόμενο η ομάδα να μειώσει το μπάτζετ της θεωρείται δεδομένο ωστόσο αυτό δεν είναι το πρώτο μέλημα για τον Γιάννη Αρβανίτη. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για την επόμενη ημέρα και δεν έκρυψε τον προβληματισμό του.

«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν ακόμα και δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά. Παρόλα αυτά είμαι κι εγώ έντονα προβληματισμένος με όλα αυτά που γίνονται και ακούγονται. Αυτή την στιγμή περνάνε όλα από το μυαλό μου. Ίσως δεν είναι και η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσω γιατί είμαι φορτισμένος. Πρέπει πρώτα από όλα να μιλήσω με τον Αλέξη Αλεξίου για να ακούσω τις προθέσεις που υπάρχουν για το τμήμα».

Όπως όλα δείχνουν η ομάδα χάντμπολ δύσκολα θα μπορέσει να παραμείνει σε αυτό το αγωνιστικό επίπεδο. Ο Γιάννης Αρβανίτης σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να παραμείνει σε μια ομάδα που πλέον δεν θα κάνει πρωταθλητισμό σχολίασε:

«Κοίταξε αν αυτό μου δίνει μια προοπτική για να υπάρξει ένα καλύτερο μέλλον θα το σκεφτώ. Αυτή την στιγμή υπάρχουν στην ΑΕΚ κάποιοι μικροί πολύ ταλαντούχοι αλλά και αυτούς θα πρέπει να τους κρατήσει η ομάδα γιατί έχουν συμβόλαια. Με αυτή την λογική, αν δηλαδή δουλέψουμε με την προοπτική για τα επόμενα χρόνια ίσως. Αν ωστόσο είναι ένα υλικό απλά για να διεκπεραιώσει την χρονιά και απλά να υπάρχουμε στην κατηγορία, όχι αυτό δεν με αφορά».

Όσο για τα χρονικά περιθώρια που δίνει για να ξεκαθαρίσει το τοπίο ο κ. Αρβανίτης επισήμανε:

«Οφείλω να μιλήσω με τον Αλέξη Αλεξίου πρώτα από όλα. Θεωρώ ότι δεν υπάρχουν πολλά χρονικά περιθώρια. Άμεσα πρέπει να ξέρουμε που βαδίζουμε για να κινηθούμε αναλόγως. Και εγώ και οι παίκτες και η ΑΕΚ. Διότι αν τελικά δεν με ενδιαφέρει η προοπτική που υπάρχει ή αν και η ΑΕΚ δεν θέλει εμένα, πρέπει να έχουν το χρονικό περιθώριο για να βρουν τον επόμενο και εγώ αντίστοιχα τι θα κάνω από δω και πέρα. Είναι δύσκολη η κατάσταση και όλοι αυτή την στιγμή βρισκόμαστε σε στάση αναμονής».