«Τσεκάρει» παίκτες και από Λατινική Αμερική

Η ΑΕΚ εξετάζει περιπτώσεις παικτών και από τη Λατινική Αμερική.

Μετά και την τελευταία εξέλιξη σχετικά με τον Μρτζα και την πρόταση από την Ιαπωνία, η ΑΕΚ στρέφεται πλέον και σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της επίθεσης.

Στη λίστα της «Ένωσης» υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις παικτών, ενώ σε αναμονή βρίσκεται το θέμα του Ραφίκ Τζιμπούρ. Σύμφωνα όμως με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ», η ΑΕΚ ρίχνει ματιές και στην αγορά της Λατινικής Αμερικής.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η απόκτηση ενός τουλάχιστον επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά στην επιθετική γραμμή της ΑΕΚ είναι ειλημμένη, με την «Ένωση» να βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να κουβαλήσει την ομάδα με τα γκολ του και θα την ανεβάσει επίπεδο. Σε αυτή τη βάση η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημες προτάσεις στον Λάζοβιτς, στον Μρτζα αλλά και στον Παπαδόπουλο, με τη λίστα της όμως να έχει μεγαλώσει κατά πολύ το τελευταίο διάστημα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «ΩΡΑΣ» πλέον η ΑΕΚ έχει στραμμένα τα μάτια της και στη Λατινική Αμερική, μιας και έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων συγκεκριμένες περιπτώσεις που προέρχονται από εκεί και παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η ΑΕΚ λοιπόν εξετάζει και αυτή την αγορά για το «κανόνι» που αναζητά για την επίθεση και δεν αποκλείεται να κάνει τελικά την κίνησή της και να προχωρήσει στην απόκτηση επιθετικού από εκεί, αν δεν ολοκληρωθούν θετικά οι υπόλοιπες περιπτώσεις επιθετικών, που βρίσκονται τελευταία στο προσκήνιο».