Κοντά στη Σεβίλλη βρίσκεται ο Πέδρο Λεόν

Ο Πέδρο Λεόν θέλει να παίξει στην Ισπανία, παρά το ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει και ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου της Χετάφε, Άνχελ Τόρες, ο Πέδρο Λεόν βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Σεβίλλη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δικαιολογούμε τον Πέδρο Λεόν που θέλει να φύγει για τη Σεβίλλη, επειδή είναι τρία χρόνια εδώ και έχει δώσει πολλά. Είναι λογικό να θέλει να παίξει σε μία ομάδα. Είναι καλός παίκτης και πολύ καλός ως άνθρωπος. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα στη συμφωνία με τη Σεβίλλη, αλλά δεν έχουμε δεχθεί επίσημη πρόταση ακόμα.

Του είπα να συμφωνήσει με όποιον θέλει και να με ενημερώσει. Ξέρω ότι έχει μιλήσει με τη Σεβίλλη και μου φαίνεται λογικό ότι τον θέλουν μετά την πώληση του Ράκιτιτς στην Μπαρτσελόνα. Θα χρειαστούν έναν παίκτη για τις στημένες φάσεις».

Καταλήγοντας, ο Τόρες αποκάλυψε: «Η Σεβίλλη δεν έχει έρθει σε επαφή με εμάς. Έχουμε προτάσεις από Γερμανία και τον Μίτσελ από τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον θέλει ως δανεικό στην ομάδα του. Ο παίκτης μου ζήτησε να περιμένουμε μέχρι την άλλη εβδομάδα, αλλά η επιθυμία του είναι να μείνει στην Ισπανία για κάποια ομάδα που παίζει στην Ευρώπη».