Κρίσιμες συναντήσεις για το μέλλον βόλεϊ, χάντμπολ από τον Αλεξίου

Η κατάσταση πάντως, παραμένει αρκετά δύσκολη για τα τμήματα της Ερασιτεχνικής.

Λύσεις για να συνεχίσουν να λειτουργούν τα τμήματα της Ένωσης και να συμμετάσχουν κανονικά τη νέα σαιζόν στις εκάστοτε διοργανώσεις που λαμβάνουν μέρος, αναζητούν ο Αλέξης Αλεξίου και οι συνεργάτες του. Μάλιστα, να σημειωθεί πως τα πρώτα έσοδα που θα μπουν στα ταμεία της Ερασιτεχνικής αναμένεται να είναι από την ΠΑΕ το Σεπτέμβρη, με την αρχή των αγωνιστικών υποχρεώσεων του τμήματος ποδοσφαίρου του Δικεφάλου.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής είχε εχθές στο πρόγραμμα σημαντικές και κρίσιμες συναντήσεις για την επόμενη χρονιά. Πιο συγκεκριμένα ήταν να συναντήσει στελέχη του γυναικείου τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ και μέλη της ομάδας χάντμπολ, με σκοπό να αναλύσουν και να προγραμματίσουν κάποια δεδομένα για τη νέα χρονιά, ώστε να συμμετάσχει η ΑΕΚ και στα δύο πρωταθλήματα χωρίς βαριά οικονομικά προβλήματα.

Βέβαια, πολλά θα αναλυθούν και στην προσεχή Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής, όπου ο Αλεξίου μαζί μ ετο ΔΣ καλείται να βρει λύσεις στα κρίσιμα οικονομικά ζητήματα που ταλανίζουν τα τμήματα του συλλόγου.