Τσιρίλο: «Το έλεγα σε όλους από πριν, ότι η Ελλάδα θα περάσει”

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μιλάει για την δικαίωση του ίδιου σ' ότι αφορά την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο coppa.gr ο Μπρούνο Τσιρίλο αναφέρθηκε σε όλα τα καυτά ζητήματα του Μουντιάλ, δηλώνοντας ότι ήταν εξαρχής σίγουρος για την επιτυχία της Ελλάδας, αλλά τονίζοντας κι όλας ότι δεν περίμενε με τίποτα τον αποκλεισμό της χώρας του:

«Πράγματι, είναι κάτι που δεν περιμέναμε. Δεν είπαμε ότι η Ιταλία ήταν το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά περιμέναμε ότι θα κάνει καλύτερη δουλειά στον όμιλό της. Ηταν έκπληξη ο αποκλεισμός της».

Για την Ελλάδα: «Το έλεγα σε όλους από πριν, ότι η Ελλάδα θα περάσει. Δεν με πίστευαν, αλλά εγώ το περίμενα, γιατί ξέρω πόσο καλή ομάδα είναι. Χαίρομαι πάρα πολύ για την Εθνική Ελλάδας και είμαι πολύ χαρούμενος και για τον Φερνάντο Σάντος. Τον γνωρίζω πολύ καλά, συνεργάστηκα μαζί του και στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ και πάντα πίστευα στη δουλειά του. Για εμένα είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη». Και βέβαια, δεν το κρύβει: «Θέλω η Ελλάδα να συνεχίσει, να κερδίσει και την Κόστα Ρίκα και βλέπουμε. Καλή επιτυχία».