Ραντεβού με Νίκη Βόλου για δανεικούς

Για τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένο το ραντεβού των ανθρώπων της ΑΕΚ, με τους ομολόγους της Νίκης Βόλου, για την παραχώρηση παικτών.

Ενίσχυση από την ΑΕΚ περιμένει η Νίκη Βόλου, ενόψει της παρουσία της στη Super League την νέα αγωνιστική περίοδο. Οι δύο ομάδες έχουν αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις, από το περασμένο καλοκαίρι και αυτό μετουσιώθηκε και σε πράξη και με τη μεταγραφή του Σοϊλέδη από τους Θεσσαλούς στην Ένωση.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο συλλόγων, τη Δευτέρα θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, προκειμένου να πέσουν στο… τραπέζι τα ονόματα των παικτών που πρόκειται να παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού.

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, ο Χριστόφορος Ντούμπερετ είναι ένας από τους παίκτες που ενδέχεται να δοθεί δανεικός, προκειμένου να πάρει παιχνίδια, αλλά δεν είναι ακόμη οριστικό.

Σίγουρα ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι ακόμη ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν προσωρινά από τα Σπάτα, καθώς πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να παραχωρηθούν σε άλλες ομάδες, όπου θα μπορούν να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Όλα αυτά βέβαια αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.