Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η Λάρισα

Τη συμφωνία της με τον Αλέκο Βοσνιάδη για τη σεζόν 2015-2015, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Λάρισα.

Ο νέος προπονητής της Λάρισας θα είναι ο Αλέκος Βοσνιάδης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ανακοινώνεται η πρόσληψη του προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη, ο οποίος θα ηγείται τεχνικά της ΠΑΕ ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2014-’15.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης γεννήθηκε 12/4/1961 και άρχισε την προπονητική του καριέρα από τον Αχιλλέα Τριανδρίας, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Δ’ Εθνική. Το 2000 ανέλαβε τον Ορφέα Σουρωτής όπου και παρέμεινε για τρία χρόνια, έχοντας στο ενεργητικό του ακόμη μία άνοδο για την Δ’ Εθνική.

Επόμενος σταθμός το Πολύκαστρο με το οποίο σε δύο σεζόν «ανεβαίνει» στη Γ’ Εθνική, αλλά τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας τον αναγκάζουν να παραιτηθεί και το καλοκαίρι του 2006 ανέλαβε τον Θερμαϊκό Θέρμης όπου έμεινε για δύο αγωνιστικές περιόδους. Την σεζόν 2008-΄09 εργάστηκε στον Εορδαϊκό για να ακολουθήσει η Αναγέννηση Επανομής, την οποία οδήγησε στη Football League, όπου έπαιξε και κόντρα στην ΑΕΛ.

Έπειτα από τρία χρόνια στην ομάδα της Επανομής εργάστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης με τον οποία πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας στη Super League, όπως άνοδο στη μεγάλη κατηγορία πανηγύρισε και λίγες μέρες πριν με την ομάδα της Νίκης Βόλου.

Στο προπονητικό επιτελείο της ΑΕΛ θα ανήκουν και οι:

Βοηθός προπονητή: Βελιτζελος Κων/νος
Γυμναστής: Παπαθανασίου Ηλίας
Προπονητής Τερματοφυλάκων: Ζαλαώρας Ιωάννης».

Μάλιστα, λίγο πριν την διαδικασία της σύστασης της ΠΑΕ ΑΕΛ, οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν και το νέο ΔΣ, το οποίο αποτελείται από τους: Βαγγέλη Πλεξίδα, Αποστόλη Φωτάκη, Αχιλλέα Παυλόπουλο, Θανάση Μιχαλούλη, Ζήση Τσουμάνη, Γιάννη Νιανιά, Γιάννη Κατέρη, Ναπολέοντα Παλάντζα, Ευθύμιο Φλώρο, Αντώνη Τσαγγάλη, Παναγιώτη Τσουμάνη, Θανάση Κασσίδη και Κώστα Πουλούλη».