Νέα ήττα στο σκάκι

Άσχημο ξεκίνημα για το τμήμα σκάκι στο διασυλλογικό Πρωταθλήματος Α Εθνικής 2014

Την δεύτερη ήττα της γνώρισε η ομάδα σκάκι της ΑΕΚ, αυτή την φορά από τον ΜΑΠΟ «ΚΕΡΑΥΝΟΣ» Ωραιοκάστρου, με σκορ 2.5-7.5.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε εχθές στα πλαίσια του τρίτου γύρου του διασυλλογικού Πρωταθλήματος Α Εθνικής 2014. Παρ’ ότι οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν δυναμικά με νίκη του Γρηγοριάδη και ισοπαλία του Κράλλη, η αντίπαλη ομάδα ανέτρεψε το σκορ και πήρε το προβάδισμα το οποίο διατηρήθηκε και μέχρι το τέλος του αγώνα.

Τη μοναδική νίκη της “Ένωσης” την πέτυχε ο Γρηγοριάδης Μιχαήλ, ενώ Μίχος, Warakomska και Κράλλης κατάφεραν και απέσπασαν ισοπαλίες. Καλέσης, Μουτούσης, Γρηγοριάδης Αλέξανδρος, Αγριοπούλου, Γκίκα και Αζναουρίδης δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον στην 21η θέση σε πρωτάθλημα 32 ομάδων, έχοντας 2 βαθμούς σε 3 αγώνες και πλέον πρέπει να τα δώσει “όλα” στην σημερινή αναμέτρηση στις 17:30 για τον 4ο γύρο, ο οποίος είναι κρίσιμος ώστε να μπορέσει να διατηρηθεί η ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Ο σημερινός αντίπαλος των «κιτρινόμαυρων» σκακιστών θα είναι ο ΣΟ Πτολεμαΐδας «Ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ».