Πρόταση σε Πελεκάνο η ΑΕΚ

Να φέρει πίσω στην Αθήνα τον διεθνή γκαρντ θέλει η ΑΕΚ. Θα παλέψει με τη Νέα Κηφισιά και το Ρέθυμνο για την απόκτησή του.

Ο Μιχάλης Πελεκάνος, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, δεν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Άρη. Ο έμπειρος φόργουορντ αναμένεται να ενεργοποιήσει τον όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο, το οποίο υπέγραψε πέρυσι με τους κίτρινους και να μείνει ελεύθερος, εξετάζοντας τις προτάσεις που έχει στα χέρια του από ομάδες της Α1.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει το συμβόλαιο του θα έπρεπε να αποφασίσει σήμερα αν θα κάνει χρήση του δικαιώματος που έχει για να μείνει ελεύθερος και να μην θέσει σε ισχύ τα άλλα δύο χρόνια της συμφωνίας του με τους κίτρινους. Δεν του απαγορεύει όμως κανείς να λύσει τη συνεργασία του με τον Άρη και το επόμενο χρονικό διάστημα κάτι που φαίνεται ότι θα συμβεί δεδομένης της συνεννόησης που υπάρχει και θα υπάρξει τις προσεχείς μέρες με τους διοικούντες της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ.

Ο Πελεκάνος που έχει δεχθεί προσφορές από τη Νέα Κηφισιά, το Ρέθυμνο και την ΑΕΚ στάθμισε όλα τα δεδομένα και όπως όλα δείχνουν κατέληξε στην απόφαση να μην συνεχίσει για τρίτη συνεχή χρονιά στο «Nick Galis Hall».

Ο Άρης θα χάσει έναν πολύ καλό Έλληνα παίκτη αλλά έχει τη δυνατότητα εφόσον αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών από τη FIBA, να βρει αντικαταστάτη του 33χρονου φόργουορντ από το εξωτερικό, έχοντας πληθώρα επιλογών.

Πηγή: pressaris