Επιστρέφει και μιλάει με την ΑΕΚ

Το θέμα του Κώστα Κατσουράνη επανέρχεται και πάλι στην ΑΕΚ.

Η αποστολή της Εθνικής επιστρέφει σήμερα από το Μουντιάλ, με τον Κώστα Κατσουράνη να κουβεντιάζει για το μέλλον του με την ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «SportDay».

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

«Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που πλέον δεν δεσμεύονται με συμβόλαια και ένας εξ αυτών απασχολεί εδώ και καιρό την ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Κώστα Κατσουράνη που από χθες έμεινε και τυπικά ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Για πολλούς η αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου θα «πάγωνε» τις εξελίξεις, αφού ο πρώην τεχνικός διευθυντής θεωρούσε βασικό κομμάτι του… παζλ τη μεταγραφή του Κατσουράνη.

Ωστόσο, τα δεδομένα δεν άλλαξαν ούτε τώρα, παρά το «διαζύγιο» του «Λύμπε» με την «Ενωση». Στην ΑΕΚ θα ήθελαν τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας και ο ίδιος θέλει σαν… τρελός να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε. Γι’ αυτό και με την επιστροφή του από τη Βραζιλία αναμένεται να επιδιώξει επαφή με την πλευρά του «Δικεφάλου» προκειμένου να πάρει την οριστική του απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αν τα βρει με την ΑΕΚ, τότε θα υπογράψει άμεσα. Ειδάλλως, θα κοιτάξει τις υπόλοιπες προσφορές που θα έχει στα χέρια του».