Σε ανοιχτή επικοινωνία με Ντεσπότοβιτς

Η περίπτωση του Τζόρτζε Ντεσπότοβιτς ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ώρα των Σπορ», στην ΑΕΚ κοιτούν από παντού την περίπτωση του 22χρονου Σέρβου προτού την προχωρήσουν, ενώ βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Τζόρτζε Ντεσπότοβιτς, βρίσκεται σε συζητήσεις με την βελγική Λόκερεν, ώστε να λύσει το συμβόλαιό του. Ο Σέρβος επιθετικός βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ, με τους Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς να ανάβουν το «πράσινο φως», ώστε να κινηθούν για την εν λόγω περίπτωση.

Πρόκειται για έναν παίκτη που αξίζει να επενδύσεις πάνω του. Είναι μόλις 22 ετών και είναι ένας σέντερ φορ που γεμίζει την αντίπαλη περιοχή, έχει δύναμη, είναι ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι και παράλληλα κοντρολαρισμένος με τη μπάλα στα πόδια, ενώ έχει και τη δυνατότητα εξέλιξης.

Οι συμπατριώτες του τον θεωρούν μία από τις ελπίδες της χώρας του, με τους Σέρβους να απορούν πως αυτός ο παίκτης, με αυτά που είχε δείξει, δεν κατάφερε να «πιάσει» στο Βέλγιο. Κάτι που μελετούν και στον «Δικέφαλο», με τους ιθύνοντες να συλλέγουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν για την πορεία του στη Λόκερεν.

ΑΕΚ και Ντεσπότοβιτς βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία, ενώ το ενδεχόμενο στο παιχνίδι της απόκτησής του να μπει και ο Ερυθρός Αστέρας –όπου ξεκίνησε την καριέρα του- είναι μηδαμινές. Η «Ένωση» θα συνεχίσει τις επαφές με τον νεαρό άσο που ουσιαστικά βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, ώστε να φανεί αν μπορεί να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή, που θα γίνει με την προοπτική της ενίσχυσης της ομάδας όχι μόνο για τη χρονιά που ξεκινά, αλλά και τις επόμενες».