Ξεκαθαρίζει μέσα στην εβδομάδα για Τζιμπούρ

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κλείσει το θέμα Τζιμπούρ στην ΑΕΚ.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να έχει τελειώσει –κατά πάσα πιθανότητα θετικά- για την ΑΕΚ, η υπόθεση του Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός δέχεται πλέον πίεση από τους ανθρώπους του συλλόγου, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το… τοπίο σχετικά με την αποδέσμευσή του από την Νότιγχαμ Φόρεστ και ο ίδιος εκφράζει τη σιγουριά του ότι τις προσεχείς μέρες θα τελειώσει το θέμα.

Οι Άγγλοι καθυστερούν να δώσουν την ελευθέρας του ποδοσφαιριστή, καθώς προσπαθούν να αποκομίσουν κάποιο όφελος από τη μεταγραφή του, αλλά ο Τζιμπούρ υποστηρίζει πως θα μπορέσει να εξασφαλίσει άμεσα το έγγραφο αποδέσμευσης, με το οποίο θα μπορεί να διαπραγματευτεί με κάθε ενδιαφερόμενο.

Την ίδια ώρα μάλιστα, ο μεγαλύτερος αντίπαλος της ΑΕΚ στη διεκδίκηση του «τρομοκράτη», ο ΑΠΟΕΛ δείχνει να μην είναι διατεθειμένος να τον  περιμένει για πολύ ακόμα, δεδομένου ότι οι Κύπριοι προετοιμάζονται για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και επιθυμούν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό όλες τις εκκρεμότητες, αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας.

Στην ΑΕΚ θα τον περιμένουν για λίγες μέρες ακόμα, αλλά φυσικά προετοιμάζουν το έδαφος για το ενδεχόμενο να μην υλοποιηθεί τελικά η μεταγραφή. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς άλλωστε, έχει ήδη στα χέρια κάποιες προτάσεις, τις οποίες θα μεταφέρει στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Τραϊανό Δέλλα, με την επιστροφή του στην Ελλάδα σήμερα τα ξημερώματα.