Πάει για… Σεπτέμβρη η “Αγιά Σοφιά”

Τον Σεπτέμβριο αναμένεται να εκδοθούν οι άδειες για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, ώστε να ξεκινήσουν τα έργα.

Οι επαναλαμβανόμενες καθυστερήσεις στις συνεδριάσεις της επιτροπής της Βουλής για το γήπεδο της ΑΕΚ, έχουν πάει αρκετά πίσω  το χρονοδιάγραμμα της Ένωσης, σχετικά με την έναρξη των εργασιών για την «Αγιά Σοφιά».

Νέα καθυστέρηση μάλιστα, θα προκύψει από το γεγονός ότι το θέμα δεν θα ψηφιστεί από την ολομέλεια στο Α’ Θερινό Τμήμα της Βουλής. Το πρόγραμμα έχει κλείσει ως την επόμενη Πέμπτη, που ολοκληρώνονται οι διεργασίες του τμήματος, γεγονός που σημαίνει ότι ο νόμος θα τεθεί προς ψήφιση στο Β’ Θερινό Τμήμα, που θα ξεκινήσει τις εργασίες του στις Ιουλίου και θα κλείσει στο τέλος Αυγούστου.

Η ψήφιση του νομοσχεδίου είναι δεδομένη, καθώς η ΑΕΚ έχει ήδη εξασφαλίσει την απαραίτητη πλειοψηφία, παρά την σημερινή… μεγαλειώδη κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με τα δεδομένα που ήδη προαναφέραμε, η έκδοση των αδειών για την ανέγερση του γηπέδου πάνε πλέον για Σεπτέμβριο.

Στην ΑΕΚ πάντως, εκφράζουν τη σιγουριά τους, πως από τη στιγμή που το θέμα θα περάσει από τη Βουλή, δεν θα μπορεί να μπει κανένα εμπόδιο, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες του κ.Βασιλόπουλου και των… αναρχικών.