Η Νότιγχαμ βιάζεται, η ΑΕΚ περιμένει!

Η αγγλική ομάδα βιάζεται να τελειώσει το θέμα του Τζιμπούρ.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ», αναφέρεται για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την περίπτωση του Ράφικ Τζιμπούρ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Μέχρι και πριν από λίγες μέρες, φαινόταν πως ο Ραφίκ Τζιμπούρ είναι εκείνος που «καίγεται» προκειμένου να μείνει ελεύθερος (και να πάει να μιλήσει με την ΑΕΚ) και η Νότιγχαμ ήταν εκείνη που έκανε παιχνίδια τακτικής κερδίζοντας χρόνο. Τώρα όμως, όλα δείχνουν πως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Νότιγχαμ για περισσότερους από έναν λόγους, βιάζεται να τελειώνει με το θέμα του Τζιμπούρ. Επιδιώκει την λύση του συμβολαίου του Αλγερινού επιθετικού, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Κυρίως διότι όσο περνά ο καιρός και δεν βρίσκεται λύση, τόσο οι Άγγλοι ανησυχούν πως ενδέχεται ο Τζιμπούρ να «καθίσει» πάνω στο συμβόλαιό του. Από την άλλη μεριά, η πλευρά του παίκτη είναι αυτή που φαίνεται επί της ουσίας πλέον να κωλυσιεργεί. Κυρίως λόγω της αμετακίνητης στάσης του Αλγερινού, ως προς την αποζημίωση που ζητά από τη Νότιγχαμ για να μείνει ελεύθερος.

Οι άνθρωποι της Φόρεστ επιμένουν πως αν ο Τζιμπούρ δεχθεί να λύσει το συμβόλαιο του, χωρίς να αξιώνει χρήματα, το «διαζύγιο» θα βγει αμέσως. Μάλιστα προκειμένου οι Άγγλοι να πιέσουν τον παίκτη προς αυτή την κατεύθυνση, του έχουν δώσει μεν το ελεύθερο να μιλήσει με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, χωρίς όμως καμία περαιτέρω δέσμευση. Κάτι που προφανώς δεν εξυπηρετεί τον Τζιμπούρ, καθώς δεν αποδεικνύει πως είναι ελεύθερος. Επομένως ίσως να πιεστεί να κάνει πίσω στις απαιτήσεις του από τη Νότιγχαμ, προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο του. Μάλιστα δεν αποκλείεται να χρειαστεί να ταξιδέψει και στην Αγγλία, για να προχωρήσει αυτή η υπόθεση.

Από την άλλη μεριά η ΑΕΚ είναι η μόνη στην υπόθεση που κρατά σταθερή και αταλάντευτη θέση, από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το ζήτημα. Παρακολουθεί την υπόθεση και περιμένει να διαπιστώσει πότε και αν ο Τζιμπούρ θα μείνει ελεύθερος, προκειμένου να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για πιθανή συνεργασία. Βεβαίως είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ, έστω και αν θεωρεί αξιόλογη την περίπτωση του Αλγερινού επιθετικού, δεν σκοπεύει να περιμένει τον παίκτη όλο το καλοκαίρι. Έτσι κι αλλιώς, υπάρχει μια ενόχληση στους ανθρώπους της Ένωσης, από το γεγονός πως η πλευρά του Τζιμπούρ ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα έβγαζε μια σιγουριά πως η υπόθεση με τη Νότιγχαμ έχει τελειώσει. Και παρόλα αυτά ακόμα και χθες, το τοπίο παρέμενε εξαιρετικά θολό. Κυρίως, όπως φαίνεται, με υπαιτιότητα του ίδιου του παίκτη. Ενώ υπάρχει και το ζήτημα του ΑΠΟΕΛ. Στην ΑΕΚ δεν έχουν πάρει αψήφιστα τις δηλώσεις που έκαναν αξιωματούχοι της κυπριακής ομάδας πριν από μερικές μέρες. Και θέλουν να τσεκάρουν ακριβώς τι έχει γίνει με τον Τζιμπούρ και το ΑΠΟΕΛ. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει, πως αν ο παίκτης μείνει ελεύθερος οριστικά από τη Νότιγχαμ, η ΑΕΚ δεν θα κουβεντιάσει μαζί του.»