Φερνάντες: “Μακάρι να μείνω στην Ελλάδα”

Η Μαρίσα Φερνάντες δεν αποκλείει την παραμονή της στην Ελλάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα βόλεϊ.

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες η πρώην αθλήτρια της “Ένωσης” προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα με τον ώμο της. Η Μαρία Φερνάντες επέλεξε να εμπιστευτεί τον Γιώργο Βαβέτση και τον γιατρό Σταύρο Τοϊλο με τους οποίους έχει εξαιρετικές σχέσεις.

Η Ισπανίδα βρήκε λίγο χρόνο ανάμεσα από τις προπονήσεις που κάνει στο κλειστό του Ρέντη μαζί με την εθνική Ισπανίας (οι Ισπανίδες θα αντιμετωπίσουν τις δικές μας αθλήτριες) και μεταξύ άλλων ευχήθηκε να παραμείνει και να συνεχίσει την καριέρα της στην Ελλάδα.

Αναλυτικά:

«Λατρεύω τον Γιώργο Βαβέτση κι από τη στιγμή που έπρεπε να δουλέψω σε συγκεκριμένα πράγματα προκειμένου να ξεπεράσω το πρόβλημα που είχα με τον ώμο μου αποφάσισα να έρθω εδώ στην Αθήνα, όπου έχω και τη βοήθεια από τον γιατρό μου Σταύρο Τοΐλο, αλλά γενικά εδώ αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Είδα τα ματς της περασμένης εβδομάδας και χάρηκα με τις νίκες που πέτυχε η χώρα μου. Ήταν σκληρά ματς, αλλά τα νεαρά κορίτσια μας έδειξαν χαρακτήρα. Με κάποια από τα κορίτσια έχω παίξει στην Εθνική, με κάποια άλλα έχω κάνει απλά προπονήσεις. Είναι μια νεανική ομάδα και χαίρομαι με την πρόοδο που έχουν κάνει»

Η Φερνάντες συμπλήρωσε: «Στα ματς που παίξαμε στην Ισπανία η άμυνα μας ήταν αυτή που μας έδωσε τη νίκη, αφού η Ελλάδα δεν μπορούσε να τελειώσει τις επιθέσεις της. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και τώρα και εύχομαι να γίνουν και πάλι δύο καλά και συναρπαστικά ματς».

Όσον αφορά το μέλλον της: «Δεν ξέρω ακόμη… Δεν έχω κάτι στα χέρια μου, αλλά μακάρι να μείνω στην Ελλάδα».