“Σκάει” το νέο Κασέτα Gate;

Από στιγμή σε στιγμή σύμφωνα με ρεπορτάζ γνωστού δημοσιογράφου

Απ’ ότι φαίνεται θα θυμηθούμε μέρες 2011 και το περίφημο “Κασέτα-Gate” με τους σούπερ κοριούς της ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών). Σύμφωνα με πολλαπλά δημοσιεύματα της ιστοσελίδας apodytiriakias.gr, του γνωστού “Αποδυτηριάκια”, από μέρα σε μέρα (για να μην πούμε από ώρα σε ώρα) αναμένεται να δημοσιοποιηθούν νέες αποκαλύψεις σχετικά με την διαφθορά του Ελληνικού ποδοσφαίρου μέσω αποκαλυπτικών ηχογραφήσεων. Ο σούπερ-κοριός της ΕΥΠ “έπιασε” στα πράσα πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ που δίνει εντολή για ορισμό διαιτητή! Στην συνέχεια του άρθρου μπορείτε να διαβάσετε τα τρία δημοσιεύματα όπως αναρτήθηκαν στο αθλητικό blog/site του αρθρογράφου.

Δημοσίευμα 1

Έχει βρωμίσει η πιάτσα ότι σήμερα-αύριο θα βγουν κασέτες μ’ όλα τα είδη μουσικής. Μαγνητοφωνημένες συνομιλίες ανθρώπων του ποδοσφαίρου. Ότι η ΕΥΠ, η κρατική υπηρεσία πληροφοριών παρακολουθούσε κοντά στα 800 τηλέφωνα παραγόντων, διαιτητών, δημοσιογράφων για να εντοπίσει εστίες διαφθοράς, και για χειραγώγηση αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα.
Μιλάω για ανεύθυνα(;) ψιθυρίσματα, όχι για υπεύθυνες πληροφορίες. Λέγεται, λοιπόν, κυκλοφορεί και από στόματα επώνυμων του χώρου, ότι έχει μαζευτεί υλικό γαργαλιστικό, που θα βγει στον αέρα, πριν από τη συζήτηση στη Βουλή για τα προαπαιτούμενα της τρόικας. Για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος, να ξεχάσει τον πόνο του και να του κλέψουν την προσοχή τα σκάνδαλα στη μπάλλα.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι στον προηγούμενο γύρο, πριν από τρία χρόνια, τότε που είχε βουίξει ο τόπος με τις κασέτες για τα στημένα ματς, ο Μπέος πήγε φυλακή, όμως όταν βγήκε τον περίμενε η δημαρχία Βόλου.
Λέτε; Να έχουμε κάποιον άλλον κασετοδήμαρχο; Πιθανόν να είναι κασετοβουλευτής.

Δημοσίευμα 2

Επανέρχομαι σήμερα σ’ αυτό που μόλις χθες Πέμπτη έγραψε ο αποδυτηριάκιας. Για τις κασέτες που θα βγάλει στον αέρα η ΕΥΠ. Μιλάμε για φρέσκο πράμα. Και στο κόλπο είναι μεγάλα ονόματα. Χοντρά ονόματα. Έγραψα χθες ότι έχει βρωμίσει η πιάτσα, όμως δεν ήταν σίγουρο ότι πράγματι υπάρχει θέμα. Άλλο το ράδιο αρβύλα κι άλλο η σίγουρη δουλειά. Πλέον το έργο έχει δέσει. Και από στιγμή σε στιγμή πέφτουν οι πιστολιές. Και όποιον πάρει ο χάρος. Μέσα στα ονόματα που θα βγουν στον αέρα είναι κι αυτό προέδρου μεγάλης ΠΑΕ. Είναι σίγουρο, και το όνομα και ότι θα σκάσει μπόμπα.

Δημοσίευμα 3

Ο Αχιλλέας Μπέος που τον είχαν μπουζουριάσει στον Κορυδαλλό, όπως τον Ψωμιάδη και τον Τσακογιάννη, είχε ισχυριστεί ότι είναι αθώος. Ναι, εγώ είμαι που μιλάω στις κασέτες, όμως οι κασέτες είναι προϊόν συρραφής. «Έπαιξαν» με τη φωνή μου και με παρουσιάζουν για εγκληματία.
Ο πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ, όπως αποκαλύπτω, που στις νέες κασέτες «συλλαμβάνεται» ηχητικά να δίνει «εντολές» για τον ορισμό διαιτητή σε κάποιο αγώνα, θα υποστηρίξει το ίδιο; Ότι εγώ είμαι που μιλάω αλλά έχουν «χειρουργήσει» λόγια μου και τα έχουν «συνθέσει» έτσι ώστε να παρουσιάζομαι ένοχος.
Οι θολές πληροφορίες για τη νέα σοδειά μαγνητοφωνημένων συνομιλιών ανθρώπων του ποδοσφαίρου από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), έγιναν πια συγκεκριμένες. Απλά αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα. Από στιγμή σε στιγμή.