Πιρς: “Θα φύγει ο Τζιμπούρ, αλλά…”

O προπονητής της Νότιγχαμ επιβεβαίωσε ότι δεν υπολογίζει τον Τζιμπούρ, αλλά οι Άγγλοι αξιώνουν ανταλλάγματα για την αποδέσμευσή του.

H αποδέσμευση του Ράφικ Τζιμπούρ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως έχει ήδη διαφανεί, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Η αποχώρηση του Αλγερινού από την αγγλική ομάδα είναι δεδομένη, ωστόσο φαίνεται πως θα το φτάσουν ως τα άκρα, προκειμένου να αποσπάσουν οικονομικό αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.

Ο Τζιμπούρ λοιπόν, βρίσκεται εκτός πλάνων της αγγλικής ομάδας κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τις δηλώσεις του Στιούαρτ Πιρς στο ραδιόφωνο του BBC, αλλά δεν θα μείνει τόσο εύκολα ελεύθερος. Όταν ρωτήθηκε σχετικά ο Άγγλος προπονητής είπε λακωνικά: «Θα φύγει».

Ωστόσο, στη συνέχεια έδωσε άλλες διαστάσεις στο θέμα, αφού έδειξε ενοχλημένος από τους χειρισμούς που έχουν γίνει αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ήθελε η ομάδα του να πάρει κάποια χρήματα από τη φυγή του Τζιμπούρ. Χαρακτηριστικά είπε: «Ο μόνος τρόπος για να αφήσουμε κάποιον να φύγει, θα πρέπει να είναι να μπορέσουμε να επενδύσουμε τα χρήματα που θα πάρουμε απ’ αυτόν, για να ενισχύσουμε την ομάδα».