Πέντε “χρυσά” πιτσιρίκια στην ΑΕΚ

Πέντε ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες "Γιάννης Παθιακάκης", θα αποκτήσει η ΑΕΚ.

Η πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ να δώσουν μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ώστε να στελεχωθεί μελλοντικά η ομάδα με ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές, είναι δεδομένη. Προς αυτή την κατεύθυνση, κινείται τα τελευταία δύο χρόνια η Ακαδημία της Ένωσης και προσπαθεί να φέρει στα Σπάτα, ότι καλύτερο υπάρχει στις νεαρές ηλικίες.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «abola.gr», οι «κιτρινόμαυροι» έχουν συμφωνήσει με την ακαδημία «Γιάννης Παθιακάκης» για την απόκτηση πέντε νεαρών ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, εκτός απροόπτου, θα συνεχίσουν οι Χαρίλαος Αρβανιτάκης (1998), Γεώργιος Μπουτίβας (1999), Κωνσνταντίνος Μπαλωμένος (2001), Χριστόφορος Αναστόπουλος (2001) και Ευάγγελος Γεντίκης (2003).

pathiak_arvanitakhs

Η περίπτωση Αρβανιτάκη

Πριν από μερικές μέρες, μάλιστα, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Α.Ο. ΠΑΘΙΑΚΑΚΗ Αρβανιτάκης Χαρίλαος, είχε περάσει από το «μικροσκόπιο» των ανθρώπων της Σουηδικής Brommapojkarna, εντυπωσιάζοντάς τους και ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το μέλλον.
Ο 15χρονος μεσοεπιθετικός και σε συνδυασμό με τις σπουδές του επέλεξε να παραμείνει στην Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του σε ελληνικό σύλλογο.
Ο Αρβανιτάκης αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος των μεικτών ομάδων της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. τόσο στη Παίδων όσο και στη Νέων. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αποτέλεσε βασικό στέλεχος της αντρικής ομάδας Α.Ο. ΠΑΘΙΑΚΑΚΗ, σκοράροντας, μάλιστα, σε κρίσιμα παιχνίδια στην προσπάθεια ανόδου στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Τα ταλέντα που… μετακομίζουν στα Σπάτα

Χριστόφορος Αναστόπουλος (2001)

Κωνσνταντίνος Μπαλωμένος (2001)

Γεώργιος Μπουτίβας (1999)

Ευάγγελος Γεντίκης (2003)